MARIA NILA Colour Refresh

ska

Utlovar: En näringsrik, reparerande och pigmenterad creme som snabbt och smidigt ger förnyad lyster och fräschar upp färgen i ditt hår lyster. Utöver intensiva färgpigment innehåller formulan även en rik arganolja, vilket ger ett silkeslent resultat. Håller upp till 10 tvättar. Optimala för dig som vill testa en ny hårfärg, men är rädd för att den ska vara permanent, eller enbart vill ha den under en begränsad tid. Dessutom ett perfekt komplement för att underhålla och vårda din befintliga hårfärg. Formulan är 100 procent vegansk och innehåller varken sulfater eller parabener. Finns i 7 nyanser.

Användning: Applicera jämnt i schamponerat och handdukstorkat hår med hjälp av de medföljande handskarna. Låt verka i 3-4 minuter, beroende på önskad färgintensitet.  Skölj noggrant ur och avsluta behandlingen med balsam. Jag hade fått en guldig nyans i mitt hår som jag ville bli av med, och önskade en kallare, pastellig ton. Resultatet ser ni nedan. Jag är supernöjd! Jag blev dock förvånad över hur mycket och snabbt färgen sög åt sig, så massera in cremen noggrant samt applicera i botten först om ni har torra toppar. Det gjorde inte jag och därför fick jag skarpare ton i topparna.

Pris: 249 SEK

Resultat: Jag blandade Vivid Violet med Autumn Red och lät sitta i 5 minuter. Resultatet ser ni nedan.

-4

 

 

 

 

Maria Nila palett-colour_3702-autumn-red 249krMaria Nila palett-colour_3703-vivid-violet 249kr

10 kommentarer

10 kommentarer till MARIA NILA Colour Refresh

 1. Harocixgoope skriver:

  Doxycycline Website usda approved generic levitra Pilule Xenical Prix Finasteride Cod Accepted Website Novo Sildenafil

 2. ellenf skriver:

  Yes! Och just nu är de billiga på webshopen Eleven.se

 3. Linda skriver:

  tack detta inlägg var till mycket hjälp för mig, trodde inte det funkade på blont att få en annan färg men nu vet jag att de funkar!:D

 4. Caroline skriver:

  I will! 🙂 Kram!

 5. ellenf skriver:

  Gör det fina! Berätta sedan hur det blev. Stor kram!

 6. Caroline skriver:

  Men snyggt! Jag älskar Maria Nila, doftar så sjukt gott. Jag har precis som Linda ljusbrunt hår som är för guldigt, ska definitivt testa Vivid Violet! Hoppas att det gör håret lite kallare. Tack för tips. 🙂

 7. ellenf skriver:

  Tror de är ute nu. Du borde testa Vivid Violet! Blanda ut den med lite balsam första gången så det inte blir för stark effekt! Rekommenderas!! Kram

 8. Linda skriver:

  Men åh va fint, jag har just ljusat upp mitt hår lite och tycker de är för guldigt, undra om den lila kan dämpa det, fastän de är mellanbrunt och inte blont…När kommer dessa ut i butik?

 9. Tina skriver:

  Gud va läckert!!

 10. Jullan skriver:

  Superfint!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *