Dagens skönaste köp!

Lagom till sommaren har Formula 10.0.6 nu skapat ett resekit med fyra favoriter ur serien som ger dig en fräsch och strålande hud på semestern! Formula 10.0.6 är en av mina favorit budgetmärken och jag är särskilt förtjust i deras lermasker samt Formula 10.0.6 Best Face Forward (som finns i kitet) och är en mild, skummande rengöringsgel som tar bort smuts, fett och orenheter. Har även en god doft av passionsfrukt. Innehåller även en skrubb och en oljefri återfuktare. Jag förstår inte riktigt varför man har tagit med två rengöringar och inget ansiktsvatten men älskar denna necessär som kommer med reseprodukter i perfekt size – även om du ska vara borta längre än en vecka!

 

 

99

 

 

3 kommentarer

3 kommentarer till Dagens skönaste köp!

  1. Okej, tack! Vad har den jämfört med andra tycker du? (om du har prövat nåt annat vill säga, man byter ju inte om man träffat rätt direkt kanske…)

  2. ellenf skriver:

    Yes ! Rekommenderar detta : http://eleven.se/adonia-brow-revive-21588.html

  3. Ellen – har du testat något ögonbrynsserum som du tycker funkat bra?? Kraaam!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.