Update Mago Hair.

Jag har ju testat en ganska nytt hårförlängning-metod, Mago Hair,  där man knyter fast varje slinga. Man ska egentligen ha håret i 3-4 månader men jag tar nu ut det efter bara en månad då jag saknar mina gamla extensions. Här kommer mitt omdöme:

PLUS

* Enkelt och snabbt att sätta i och ta ur

* Sliter inte alls på det egna håret

* Inga dragningar i hårbotten

* Inte så mycket hår i varje slinga, vilket både ger mindre slitage och ett mer naturligt utseende

* Går lätt styla eller sätta upp håret hur du vill

MINUS

* Dyrt

* Kvaliteten på hårstråna var grövre än mina egna och passade inte in i min nordiska hårkvalitet

* Topparna blev snabbt torra och sträva

* Tovar sig om du inte har det uppsatt när du sover (vilket mitt ”vanliga” Rapunzel Luxury Brand” inte gör)

* Få hårfärger att välja på (saknas mellan-nyanser)

 

SAMMANFATTNING: Passade inte mig särskilt bra, men perfekt med de med lite tjockare strån i sig själv, och som har tid att sköta om håret noggrant.

mainslides3

3 kommentarer

3 kommentarer till Update Mago Hair.

  1. berkey skriver:

    With havin so much content do you ever run into any problems of plagorism or copyright infringement? My site has a lot of unique content I’ve either authored myself or outsourced but it appears a lot of it is popping it up all over the internet without my authorization. Do you know any solutions to help reduce content from being ripped off? I’d really appreciate it.|

  2. Sofia skriver:

    Det var ganska så dåliga betyg!

  3. I know this web page presents quality based articles or reviews
    and additional stuff, is there any other site which provides such data in quality?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *