IDUN Minerals Mascara Silfr, Svart

mascarasilfr_250x250Formula:Cremig formula med elastisk, böjbar borste med korta ”piggar”.

Utlovar: Passar för dig som önskar långa och separerade fransar. Framtagen för dig som har känsliga ögon och med hänsyn till kontaktlinsbärare. Innehåller naturliga mineralpigment och lätta organiska vaxsorter. Fri från parabener, nanopartiklar, parfym och bismuth oxychloride. Namnen på IDUNs mascaror kommer från de fornnordiska orden för metallerna guld och silver. 100 % högrenade mineraler samt är oftalmologiskt testad.

Resultat: Det blir enbart suddiga bilder med mitt  Photobooth men denna mascara gör allt man kan önska sig; bygger upp volym, förlänger och framförallt- ger en lika bra böj som en ögonfransböjare. Pigmenten är inte jättestarka, vilket passar oss som inte vill ha en hård look. Denna bild är tagen efter att jag burit mascaran hela dagen, och endast ett lager – så hållbarheten är bra och den går även att tvätta bort relativt lätt.

Pris: 189 SEK på Apotea.se

Betyg: 5/5

ska

 

14 kommentarer

14 kommentarer till IDUN Minerals Mascara Silfr, Svart

 1. Heath Fagerstrom skriver:

  Appreciate this post. Will try it out.|

 2. theragun prime skriver:

  If you want to grow your experience only keep visiting this site and be updated with the most recent news update posted here.|

 3. Thanks for ones marvelous posting! I truly enjoyed reading it, you may be a great author.I will remember to bookmark your blog and will come back in the foreseeable future. I want to encourage you to definitely continue your great job, have a nice afternoon!|

 4. superbeets skriver:

  I enjoy what you guys are up too. This type of clever work and reporting! Keep up the excellent works guys I’ve you guys to our blogroll.|

 5. Hey! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good success. If you know of any please share. Thank you!|

 6. feed skriver:

  Right away I am going to do my breakfast, afterward having my breakfast coming yet again to read more news.|

 7. feed skriver:

  This post provides clear idea designed for the new visitors of blogging, that actually how to do blogging and site-building.|

 8. the feed skriver:

  Hello I am so glad I found your blog, I really found you by mistake, while I was researching on Google for something else, Nonetheless I am here now and would just like to say many thanks for a incredible post and a all round enjoyable blog (I also love the theme/design), I don’t have time to browse it all at the minute but I have bookmarked it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a great deal more, Please do keep up the superb work.|

 9. the feed skriver:

  Quality posts is the important to attract the viewers to pay a visit the web site, that’s what this web site is providing.|

 10. berkey skriver:

  Magnificent goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you are just too wonderful. I really like what you have acquired here, certainly like what you’re stating and the way in which you say it. You make it entertaining and you still take care of to keep it wise. I can’t wait to read much more from you. This is actually a wonderful website.|

 11. Fredrika J skriver:

  Darling,
  du hade rätt! Grymt bra mascara. Tack för tipset!

 12. Sussi skriver:

  Det var st tropez bronzing lotion face som inte ska täppa till porerna som jag köpte. Tycker det är svårt att få den jämn, även om jag är noga och jag upplever den som flammig. Jag har blandhy.

 13. ellenf skriver:

  Var det verkligen denna du testade: http://eleven.se/st-tropez-gradual-tan-every-day-moisturizer-for-face-20415.html
  Vad är det du inte gillade med den, så jag har lite mer info för att rekommendera ngn ny?

 14. Sussi skriver:

  Hej Ellen! Behöver tips på en bra BUS-produkt till ansiktet. Har alltid använt Helena Rubensteins weekend bronzer golden beauty och den har fungerat klockrent med min hy. Tyvärr har den tagits bort ur sortimentet och undrar om du vet nån snarlik produkt? Har provat St tropez bronzing lotion face som du har tipsat om, men är inte riktigt nöjd med den… Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida