Heldag på Växjö Medical Center.

Igår hade jag två inbokade tider på Växjö Medical Center, Växjö:s enda riktiga skönhetsklinik. Många åker hit även från närliggande städer, då Dr Tore som driver kliniken är vida känd för sin skicklighet inom området laserbehandlingar. Dessutom har han en underbar personlighet, och alltid världens största leende på läpparna. Jag hade konsultation för ögonlocksoperation men Tore lade in sitt veto. Han tyckte inte att jag hade tillräckligt med överskottshud, så den operationen skjuts på framtiden. Sådan är han Tore. Inga onödiga behandlingar utförs för att tjäna pengar. Han lade istället några små stick med Botox omkring ögonbrynet för att få en liten lyftande-effekt. Resultatet ska synas inom några dagar så jag återkommer med efter-bild. När jag ändå var där passade jag på att visa upp några födelsemärken och det visade sig att jag hade ett på ryggen som ska tas bort ut. Det såg jätte-läskigt ut när jag fick se det i förstoringskameran som Tore fotade med, och hade några mörka prickar i sig – vilket man ska se upp med. Min fläck ska opereras bort på måndag och nu vill jag uppmana alla mina läsare att gå och kontrollera era märken! Jag solar nästan aldrig, så man kan vara i risk-zonen ändå. Så det var tur att jag fick för mig att kolla upp detta!

Förutom detta besök gjorde jag även en Skin Tightening hos hans sköterska Svetka. Så om ni tycker att min hud ser fin ut på bilden nedan är det för att jag är precis nybehandlad! Trots att man känner laserns värme mot huden blir man inte det minsta röd i ansiktet. Snarare kan man riktigt känna hur elastinet i huden drar ihop sig och kollagen-produktionen kickstartar! Direkt efteråt känner man en helt ny fasthet i huden (särskilt på konturerna runt haklinjen) och även något minskade porer – men främst jobbar lasern på sikt. Slutresultatet ses efter sex månader och ofta gör man en kur med fem behandlingar.

 

 

unnamed

 

bild-10

 

1962811_10152729661355993_7719813169077174987_n

7 kommentarer

7 kommentarer till Heldag på Växjö Medical Center.

 1. omejames skriver:

  Hi!guys play here bejeweled free online and get lots of entertainment click here http://bejeweled3.co this one is type of title matching puzzle video games.Thanks for this one and enjoy so much unlimited fun here.

 2. Hi there, I enjoy reading all of your post. I
  wanted to write a little comment to support you.

 3. ellenf skriver:

  Ha ha tack då : )

 4. Kanin nos. Inte kaninnos, låter konstigt 🙂

 5. En smalare näsa med med lite längre tipp. Kort o gott en gullig fin näsa. Påminner lite om en kaninnos 😀

 6. ellenf skriver:

  Har inte opererat. Men filler i nästippen samt precis under näsan – det sk Russian Noselift. Vad är Bunny – nose ? : )

 7. Har du opererat din näsa eller har du naturlig bunnynose? Om man får fråga en sådan sak.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *