Heldag på Växjö Medical Center.

Igår hade jag två inbokade tider på Växjö Medical Center, Växjö:s enda riktiga skönhetsklinik. Många åker hit även från närliggande städer, då Dr Tore som driver kliniken är vida känd för sin skicklighet inom området laserbehandlingar. Dessutom har han en underbar personlighet, och alltid världens största leende på läpparna. Jag hade konsultation för ögonlocksoperation men Tore lade in sitt veto. Han tyckte inte att jag hade tillräckligt med överskottshud, så den operationen skjuts på framtiden. Sådan är han Tore. Inga onödiga behandlingar utförs för att tjäna pengar. Han lade istället några små stick med Botox omkring ögonbrynet för att få en liten lyftande-effekt. Resultatet ska synas inom några dagar så jag återkommer med efter-bild. När jag ändå var där passade jag på att visa upp några födelsemärken och det visade sig att jag hade ett på ryggen som ska tas bort ut. Det såg jätte-läskigt ut när jag fick se det i förstoringskameran som Tore fotade med, och hade några mörka prickar i sig – vilket man ska se upp med. Min fläck ska opereras bort på måndag och nu vill jag uppmana alla mina läsare att gå och kontrollera era märken! Jag solar nästan aldrig, så man kan vara i risk-zonen ändå. Så det var tur att jag fick för mig att kolla upp detta!

Förutom detta besök gjorde jag även en Skin Tightening hos hans sköterska Svetka. Så om ni tycker att min hud ser fin ut på bilden nedan är det för att jag är precis nybehandlad! Trots att man känner laserns värme mot huden blir man inte det minsta röd i ansiktet. Snarare kan man riktigt känna hur elastinet i huden drar ihop sig och kollagen-produktionen kickstartar! Direkt efteråt känner man en helt ny fasthet i huden (särskilt på konturerna runt haklinjen) och även något minskade porer – men främst jobbar lasern på sikt. Slutresultatet ses efter sex månader och ofta gör man en kur med fem behandlingar.

 

 

unnamed

 

bild-10

 

1962811_10152729661355993_7719813169077174987_n

15 kommentarer

15 kommentarer till Heldag på Växjö Medical Center.

 1. Tynisha Mcgurn skriver:

  Great beat ! I wish to apprentice while you amend your site, how can i subscribe for a blog site? The account helped me a applicable deal. I were tiny bit acquainted of this your broadcast offered shiny transparent concept|

 2. theragun review skriver:

  Hi there, its pleasant piece of writing regarding media print, we all know media is a impressive source of information.|

 3. Howdy! I know this is kinda off topic however , I’d figured I’d ask. Would you be interested in trading links or maybe guest writing a blog post or vice-versa? My website discusses a lot of the same subjects as yours and I think we could greatly benefit from each other. If you might be interested feel free to send me an e-mail. I look forward to hearing from you! Terrific blog by the way!|

 4. thefeed skriver:

  Hi to all, how is the whole thing, I think every one is getting more from this website, and your views are good in support of new people.|

 5. feed skriver:

  Do you mind if I quote a few of your articles as long as I provide credit and sources back to your website? My blog is in the very same niche as yours and my visitors would genuinely benefit from some of the information you provide here. Please let me know if this ok with you. Regards!|

 6. the feed skriver:

  Greate post. Keep writing such kind of information on your blog. Im really impressed by your blog.

 7. feed skriver:

  I for all time emailed this blog post page to all my contacts, since if like to read it next my friends will too.|

 8. feed skriver:

  Hello to every single one, it’s in fact a nice for me to pay a quick visit this web site, it includes helpful Information.|

 9. omejames skriver:

  Hi!guys play here bejeweled free online and get lots of entertainment click here http://bejeweled3.co this one is type of title matching puzzle video games.Thanks for this one and enjoy so much unlimited fun here.

 10. Hi there, I enjoy reading all of your post. I
  wanted to write a little comment to support you.

 11. ellenf skriver:

  Ha ha tack då : )

 12. Kanin nos. Inte kaninnos, låter konstigt 🙂

 13. En smalare näsa med med lite längre tipp. Kort o gott en gullig fin näsa. Påminner lite om en kaninnos 😀

 14. ellenf skriver:

  Har inte opererat. Men filler i nästippen samt precis under näsan – det sk Russian Noselift. Vad är Bunny – nose ? : )

 15. Har du opererat din näsa eller har du naturlig bunnynose? Om man får fråga en sådan sak.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida