Forever 30.

Kan ge er ett anti age-tips som är helt gratis – sov alltid på rygg! Sover du på ena sidan får du sov-veck på kind/haka som blir permanenta linjer när man åldras. Märkte själv att jag höll på att få det på vänstersidan så nu kämpar jag med att somna på rygg men det är svårt att vänja om sig! Förutom behandlingen jag gjorde på Desideria idag har jag träffat en journalist från Smålandsposten och gått runt Växjösjön. Hörs i morrn!  XOXO

 

ska

19 kommentarer

19 kommentarer till Forever 30.

 1. theragun skriver:

  This article gives clear idea in favor of the new users of blogging, that really how to do blogging and site-building.|

 2. junk car buyer skriver:

  Hello this is kind of of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding skills so I wanted to get guidance from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!|

 3. If you would like to increase your know-how just keep visiting this site and be updated with the newest information posted here.|

 4. superbeets skriver:

  Oh my goodness! Awesome article dude! Many thanks, However I am experiencing issues with your RSS. I don’t know why I am unable to join it. Is there anyone else having identical RSS problems? Anybody who knows the solution can you kindly respond? Thanks!!|

 5. Hi there, just became aware of your blog through Google, and found that it’s really informative. I’m going to watch out for brussels. I will appreciate if you continue this in future. Lots of people will be benefited from your writing. Cheers!|

 6. feed skriver:

  of course like your web-site but you need to take a look at the spelling on several of your posts. Several of them are rife with spelling problems and I find it very troublesome to inform the reality however I will certainly come back again.|

 7. thefeed skriver:

  Because the admin of this website is working, no question very soon it will be renowned, due to its feature contents.|

 8. thefeed skriver:

  Hi, for all time i used to check web site posts here in the early hours in the break of day, because i love to gain knowledge of more and more.|

 9. berkey skriver:

  Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you! By the way, how can we communicate?|

 10. Britt skriver:

  LS; Snacka om att dra alla personer över en kam! Så länge du ör lycklig är det bra Ellen! Fin bild btw !

 11. ellenf skriver:

  Med tanke på att ungefär var femte svensk röstar SD enligt senaste mätningar kan du knappast generalisera hur en sådan person skulle vara i ett förhållande. Det finns lika många variationer inom ett parti som utanför, likadant med alla andra grupperingar. Tack för omtanken, är väldigt lycklig med mitt liv just nu.

  Den tyske filosofen Arthur Schopenhauer sade en gång att ”alla sanningar genomgår tre stadier. Först blir de förlöjligade. Sedan blir de våldsamt motarbetade. Slutligen blir de accepterade som självklara.”

  Kom ihåg att det var inte så många hundra år sedan jorden var platt…

  Kram

 12. LS skriver:

  Tyvärr – en medlem i SD medför inte något gott, vare sig i ett förhållande eller politiskt.
  Mer skriver jag inte då du ser mitt IP och jag vill inte ha massa anhängare från SD på mig, det är jag för gammal för.
  Men – ha det gott och tänk noga på ditt liv, hur du vill ha ditt liv.

 13. ellenf skriver:

  Förstår hur du menar.. men Alla undviker väl saker pga hälsa eller skönhet. Ex att sola utan SPF eller att röka…

 14. ellenf skriver:

  Stämmer bra – vi är socialkonservativa! Jag tror att förhållanden kan fungera fast man jobbar för olika partier- jag har sett det på Riksnivå. Däremot underlättar det ju mkt om man har samma värderingar, så jag skulle helst inte vilja ha det på ngt annat sätt. Det är en trygghet & gemenskap att jobba för samma mål. Kul att du googlade min kille haha! Han är Gruppledare för SD Luleå, beteendevetare och en riktigt slipad retoriker. Han kommer med största sannolikhet att sitta i Riksdagen efter 2018, där jag vet att han kan göra mycket nytta för Sverige. Kram!

 15. LS skriver:

  Hejsan!
  Grattis till hockey-SM!!!

  Jag har en undring: Var står du politiskt, du är som jag läst, aktiv inom politiken och ser nu att din kille är medlem hos SD.

  Är även du SD eller fungerar det hela ändå. Jag förstår om du inte vill svara, men jag är lite nyfiken 🙂

  http://sdkuriren.se/sd-kuriren-moter-frans-oscar-bernadotte-rosengren/

 16. ellenf skriver:

  Whats the point? Poängen är att undvika rynkor. Men som du skriver är att ta reda på och dela med mig av skönhetstips i bloggen en hobby för mig..Kram!

 17. ellenf skriver:

  Många hudläkare rekommenderar detta till sina patienter. Sedan är det förstås upp till var och en om man följer de rådet, precis som om man kan avstå från att sola eller inte… Kram

 18. Hmm skriver:

  Nja, tror att jag hellre sover bekvämt på det sättet jag vill än att nojja för rynkor. Lite tråkigt om man ska låta ens oro för sitt utseénde gå ut över det vardagliga livet…

 19. Murcel skriver:

  Men what’s the point? Jag vill hellre leva o ha det gött än ligga som en stel pinne i sängen för att förbli slät. Jösses vad mycket energi som kan gå åt till något så torftigt som utseende. Typisk fälla. Men visst, man kan väl se det som en hobby 😉 Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida