80 likes för den här trötta bilden…

10420356_10153361268460993_6053882705624221590_n…. utan varken blomkrans eller klänning. De är snälla på Facebook!

Det gjorde lite ont i den svenska traditions-nerven att inte fira midsommar i år men jag har som regel numera att inte vara i närheten av fest om jag inte mår bra, vilket jag inte gör just nu. Och att vakna bakis idag was not an option. Stolt över mig själv att jag fattade ett så ”moget beslut” åtminstone. Hade kunnat må 5000 gånger sämre just nu. Och med den lilla optimistiska twisten hoppas jag att ni andra hade en riktigt fin dag med släkt och vänner.

Det kan vara bra att sända en tanke till alla de som inte har någon att vara med under högtiderna. Efter nyårsafton är midsommardagen den dag på året som flest självmord sker här i Sverige. Polisen tror att det beror på en kombination av att man har överkonsumerat alkohol och att ens förväntningar av kvällen grusats. Det låter konstigt när man bara hör det så. Men känner man att ens liv är skit och man dessutom har en bakfylleångest av bibliska mått är det inte roligt att leva!

Detta inlägg blev inte så peppande men å andra sidan kanske ni behöver lite motvikt till alla inlägg med perfekt stylade bloggerskor som berättar om sin maaaagiska midsommar! Jag brukar ju nämligen vara en av dem själv…

Men ibland händer det inte.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida