Handspa från DEPEND.

Hann ta denna bild medan det var uppehåll – men som ni kan se på den grönskande trädgården har det regnat varje dag de senaste veckorna. Swedish summer! Jag fick ju åtminstone några strand-dagar i Nice men det ser inte ut att bli några fler  – då jag ska stanna i Sverige hela ledigheten. Hade mitt sista möte i nämnden för Arbete och Välfärd förra veckan och är nu ledig fram till augusti. Avslutningen firades med stor jordgubbstårta och jag känner mig nöjd med min insats samt att jag har fått en del nya vänner från andra partier som jag även umgås med privat. Jag tycker det tyder på personlig mognad att kunna separera den privata personen från den politiska. Tyvärr har vi då ganska många ”barn” i Riksdagen. Dagen har varit jobbig för har från olika håll blivit bombarderad av hundar som torteras till döds i Kina och den här djävla (rent ut sagt) hundätar-festivalen! Jag har skrivit på och delat alla listor jag kan så jag känner att jag inte kan göra mer förutom att skänka pengar till djurrättsaktivister, vilket jag också gör. Bilderna vill jag inte se för det hjälper ingen utan får bara mig att må extremt dåligt. Some things you have seen cant be unseen. Här kommer dock en solskenshistoria i sammanhanget. Läs den!

Denna vecka blir det som jag skrev tidigare lite ”herrgårds-häng” (kommer gå offline tis-tors) och nästa helg en weekend i Köpenhamn. Ska träffa en killkompis från Venedig som är på business-trip i Danmark. Det är ju bara två timmar med tåg från mig så jag passar på att åka över. Italienare är så roliga. De jag känner är bra på engelska men vänder på grammatiken. ”Ellen, how is going your day ?” They are like the Yoda of Europe. Och så lite rolig med uttrycken. ”If I like you, I’ll tell you IN your face” ha ha! Älskar italiensk brytning! Något annat jag älskar är DEPENDS nya HANDSPA! Testade det idag medan jag satt på vår uteplats (under tak) och hörde regnet smattra mot taket. Very relaxing!

DEPEND Hand Spa 3-step Treatment Kit (99 SEK) är Depend O2 Hand SPA produkter i mini-size; rengörande, återfuktade och vårdande!

Steg 1 Hand Peeling

Steg 2 Moisturizing Gel

Steg 3 Silk Lotion

 

Jag förstod först inte varför man ska ha två återfuktande steg men DEPEND O2 Moisturizing Gel har lite andra egenskaper än Silk Lotion (som är en ”vanlig handcreme” av medeltjock konsistens och en underbar SPA-doft som även ger dina händer en fin lyster). Den svalkande gelen, ska förutom att återfukta på djupet, även stärka hudens barriär och förbättra dess elasticitet. Båda produkter sugs upp direkt efter applicering!

Innehåller bl.a solrosolja,  Aloe Vera, Kakaosmör, Sheasmör och Vitamin. Slutresultatet är babymjuka händer!

11046497_10153368009640993_4474205468498822705_n

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida