Update.

Jag har bloggat sparsamt på sistone men det beror enbart på att jag tycker att det är tråkigt när man inte kan få några kommentarer.  Nu har Daniel Nyhlén lovat att det kommer åtgärdas inom kort – troligen i slutet på nästa vecka. Denna helg händer inget inget speciellt i mitt liv. Kom precis hem från Herrgårds-vistelse. Nästa helg bor jag i denna svit på det ekologiska SPA-hotellet Axel Guldsmeden i Köpenhamn med eget bad på balkongen. Not ugly! Återkommer i eftermiddag med lite nya recensioner. /XOXO

 

 

 

 

 

4746949

 

Axel-Hotel-Guldsmeden

hotel-axel1

11653224_10152881970671046_1247212100_n

1 kommentar

1 kommentar till Update.

  1. berkey skriver:

    Hey There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article. I’ll be sure to bookmark it and return to read more of your useful info. Thanks for the post. I will certainly comeback.|

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *