MAX FACTOR False Lash Effect Velvet Volume Mascara

max-factor-fle-velvet-mascaraFormula & Borste: Cremig, pigmentrik formula. Flexibel gummiborste modell större med omväxlande strålängd.

Utlovar: Volym, intensitet och sammetslen känsla. Kombinationen av en ny ”push-up” volymborste och ny formula ger exceptionell volym samtidigt som fransarna känns mjuka och flexibla. Lätt, oljefri formula innehållande bivax och vaxpalm som behåller den flexibla ”knappt där känslan”. Passar även dig med fransförlängning. Lanseras i svart och svart/brun.

Resultat: Formulan ger mycket volym men det mest exceptionella med den är att den böjer fransarna uppåt lika bra som en fransböjare – utan att fransarna blir stela som de lätt blir av ”curl-mascara”. Sitter bra men är ändå lätt att tvätta av. Ger mycket effekt med bara en applicering men går att lägga i flera lager utan klumpar. På bilden har jag ett lager enbart.

Pris: 179 SEK (Ute i butik v. 33.)

Betyg: 9/10

ska

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida