COCOA BROWN by MARISSA CARTER One Hour Tan Mousse

skaFormula: Nougatfärgad mousse med en fräsch doft.

Användning: Låt verka i 1-3 timmar beroende på önskad nyans. Är du ute efter en lätt solkysst nyans sköljer du av den av efter en timme, eller låter den verka i två timmar för en djupare nyans. Vill du ha en riktigt mörk kulör så behåller du den på i tre timmar innan avsköljning. Varaktigheten håller i upp till 5 dagar.

Utlovar: Strålande, gyllene hud på bara 1 timme. Med en blommig doft av Tahitian Gardenia lämnas huden väldoftande och fri från den klassiska brun-utan-sol-lukten. 1 HOUR TAN är seriens storsäljare – det säljs tre flaskor i minuten världen över och den har vunnit en rad internationella utmärkelser. Formulan är skonsam och fuktgivande, och fungerar såväl till ansiktet som till kroppen. Den lättapplicerade moussen är snabbtorkande, kladdfri och ger ett jämt resultat. Produkten är helt fri från parabener och innehåller vegetabiliskt DHA. Finns även i nyansen Dark.

Resultat: Denna kändisfavorit (hyllad av bl.a Kylie Jenner) håller vad den utlovar! Den obehagliga, traditionella BUS-lukten är utbytt mot en mild, blommig doft! Formulan påminner om Hawaiian Tropics mousse – vilket innebär att den ger en viss färg direkt när den appliceras på huden. Detta gör att man ser var man har applicerat, och därmed motverkar ett fläckigt resultat. Dock sugs den pigmentrika formulan upp direkt av huden vilket gör att det är viktigt att massera in den samtidigt för att få ett jämnt resultat. Resultatet ser ut precis om en riktig solbränna! På bilderna kan ni se hur min arm såg ut 1 timme efter applicering + dusch. En väldigt naturlig, solkysst look – men det går som sagt att få ett mörkare resultat genom att vänta med duschen i ytterligare några timmar. Eller köpa den i den mörkare nyansen istället.

Pris: Ca 95 SEK i webshop

Betyg: 9/10

Processed with Moldiv

10 kommentarer

10 kommentarer till COCOA BROWN by MARISSA CARTER One Hour Tan Mousse

 1. Odell Kinghorn skriver:

  Hello, i think that i saw you visited my blog thus i came to “return the favor”.I’m attempting to find things to improve my site!I suppose its ok to use some of your ideas!!|

 2. Hey there! Someone in my Facebook group shared this website with us so I came to take a look. I’m definitely enjoying the information. I’m bookmarking and will be tweeting this to my followers! Superb blog and amazing style and design.|

 3. junk car buyer skriver:

  Hi! I know this is kinda off topic however I’d figured I’d ask. Would you be interested in exchanging links or maybe guest writing a blog post or vice-versa? My site covers a lot of the same topics as yours and I believe we could greatly benefit from each other. If you are interested feel free to send me an e-mail. I look forward to hearing from you! Superb blog by the way!|

 4. superbeets skriver:

  If some one desires expert view on the topic of running a blog afterward i advise him/her to pay a quick visit this website, Keep up the pleasant job.|

 5. all the time i used to read smaller posts that as well clear their motive, and that is also happening with this post which I am reading at this time.|

 6. the feed skriver:

  I read this post fully on the topic of the difference of most up-to-date and earlier technologies, it’s awesome article.|

 7. feed skriver:

  Good article! We are linking to this particularly great content on our site. Keep up the good writing.|

 8. the feed skriver:

  What a data of un-ambiguity and preserveness of precious experience about unpredicted feelings.|

 9. the feed skriver:

  Thanks , I have recently been looking for info about this topic for a long time and yours is the greatest I’ve came upon till now. However, what about the conclusion? Are you certain about the supply?|

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida