COCOA BROWN by MARISSA CARTER One Hour Tan Mousse

skaFormula: Nougatfärgad mousse med en fräsch doft.

Användning: Låt verka i 1-3 timmar beroende på önskad nyans. Är du ute efter en lätt solkysst nyans sköljer du av den av efter en timme, eller låter den verka i två timmar för en djupare nyans. Vill du ha en riktigt mörk kulör så behåller du den på i tre timmar innan avsköljning. Varaktigheten håller i upp till 5 dagar.

Utlovar: Strålande, gyllene hud på bara 1 timme. Med en blommig doft av Tahitian Gardenia lämnas huden väldoftande och fri från den klassiska brun-utan-sol-lukten. 1 HOUR TAN är seriens storsäljare – det säljs tre flaskor i minuten världen över och den har vunnit en rad internationella utmärkelser. Formulan är skonsam och fuktgivande, och fungerar såväl till ansiktet som till kroppen. Den lättapplicerade moussen är snabbtorkande, kladdfri och ger ett jämt resultat. Produkten är helt fri från parabener och innehåller vegetabiliskt DHA. Finns även i nyansen Dark.

Resultat: Denna kändisfavorit (hyllad av bl.a Kylie Jenner) håller vad den utlovar! Den obehagliga, traditionella BUS-lukten är utbytt mot en mild, blommig doft! Formulan påminner om Hawaiian Tropics mousse – vilket innebär att den ger en viss färg direkt när den appliceras på huden. Detta gör att man ser var man har applicerat, och därmed motverkar ett fläckigt resultat. Dock sugs den pigmentrika formulan upp direkt av huden vilket gör att det är viktigt att massera in den samtidigt för att få ett jämnt resultat. Resultatet ser ut precis om en riktig solbränna! På bilderna kan ni se hur min arm såg ut 1 timme efter applicering + dusch. En väldigt naturlig, solkysst look – men det går som sagt att få ett mörkare resultat genom att vänta med duschen i ytterligare några timmar. Eller köpa den i den mörkare nyansen istället.

Pris: Ca 95 SEK i webshop

Betyg: 9/10

Processed with Moldiv

1 kommentar

1 kommentar till COCOA BROWN by MARISSA CARTER One Hour Tan Mousse

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *