SUPER GLANDIN Eye Lifting Formula

super-glandin-eye-lifting-formula-15-ml-0-1Formula: Vit, lätt creme i pumpflaska med mild doft.

Användning: Applicera varje morgon och kväll med lätta, klappande rörelser vid ögonområdet även på övre ögonlocket.

Utlovar: Vitaliserar de övre ögonlockens fina och känsliga hud. Resultatet blir ett synligt lyft av de övre ögonlocken, utan kirurgiska ingrepp. Samtidigt minskar mörka ringar runt ögonen, och ”kråksparkar” och rynkor runt ögonen reduceras. Vetenskapligt dokumenterat. Passar alla hudtyper.

Resultat: Detta är ingen mirakel-creme men efter 3 veckors daglig användning tycker jag faktiskt att huden på ögonlocken är något uppstramade! Vilket är mer än de flesta ögoncremer gör. När det gäller den tunna huden runt ögonen föredrar jag fluids, men denna creme är åt det tunna hållet och inte fet/tjock – så att du inte riskerar milier eller ännu mer nedtyngd hy.

Pris: 339 SEK på Eleven.se

Betyg: 7/10

1 kommentar

1 kommentar till SUPER GLANDIN Eye Lifting Formula

  1. berkey skriver:

    Thankfulness to my father who informed me regarding this web site, this blog is genuinely amazing.|

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *