Pre Birthday-lunch With My oldest friend!

Världens enklaste rätt men så gott! Du kokar pasta och river i västerbottenost samt pepprar. Sedan rör du ned Ica:s Bistrosallad som även innehåller rivna rödbetor. Gillar du svarta oliver och vitlök tar du även ha i det. Vi som ”knarkar ost” toppar med fetaost eller grillad halloumi! Nu ska jag snart sätta mig på tåget till Stockholm och där väntar min vän Julian med middag i lägenheten i Vasastan vi ska ha ”Drinken” i morgon. Jag tar med datorn så jag kan blogga om min födelsedags-bonanza! Just nu är jag mest osugen efter en sen festkväll igår med partikollegor efter Sommartalet. ”Vad har du Oscar /pojkvännen?” var den vanligaste hälsningsfrasen jag fick. Till slut blev jag så trött på det att jag svarade: ”Han är i Norrbotten och hugger ved!”.

Ps : Det är alltså inte en 90-årig gäst jag har haft på besök utan en killkompis jag känt sedan tonåren….

 

11954565_10153524687465993_18754124730406883_n

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *