Livsråd!

1. Att köpa mejeriprodukter från andra länder än Sverige bör vara lika moraliskt otänkbart som att köpa chihuahuor på blocket! Vi älskar våra mjölkbönder och vi vill ha dem kvar! Ett självförsörjande, närproducerat, ekologisk Sverige (med ännu starkare djurskyddslagar) är drömmen!

2. Om du ligger mitt i mellan två storlekar – lägg ner web-shoppingen! Du kommer aldrig bli nöjd med majoriteten av plaggen– sedan får du lägga en massa tid och energi på att skicka tillbaka. Och även om företaget, ex NELLY, bjuder på frakt tillkommer det en ”returavgift” på en 49 SEK.

3. Snoka inte efter svar du inte vill ha. Vill du verkligen veta hur exets nya tjej ser ut. Finns det ett rätt svar? Vi säger att hon är skitsnygg. Känns det bättre då? Eller om hon skulle vara överviktig. Skulle det göra dig glad? Du vill egentligen inte heller veta hur många eller vilka din nuvarande har legat med. Ignorance is bliss. More times than not. Den största fail/fail-situationen är givetvis att leta igenom din partners mobil. Om du INTE hittar något kommer du ju inte bli GLAD och NÖJD. Istället kommer du att misstänka att ”den jäveln raderat sms:n.” Dagen du försöker kontrollera din partner har du inte bara förlorat honom utan även dig själv.

4. Du kan bara vara riktigt fri som människa om du inte har några beroenden. Detta gäller allt från socker till koffein till cigaretter, eller sömntabletter. Försök undvika allt som är beroendeframkallande. Utom kanske kärlek….

 

ska

 

 

3 kommentarer

3 kommentarer till Livsråd!

 1. Jennie skriver:

  Bästa du skrivit!

  Jasså är grädden därifrån, köpte den av misstag, äckligt värre!

 2. Caroline skriver:

  WORD!

 3. Lisa skriver:

  Det bästa du skrivit hittills!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *