NYTT från Clinique.

CLINIQUE har denna månad lanserat fyra nya ”Smart”-produkter för att utöka CLINIQUE Smart Custom-Repair Serum till en komplett hudvårdsserie – som jobbar på alla hudens ålderstecken. Samtliga produkter är 100% parfymfria!

CLINIQUE Smart SPF 15 Custom-Repair Mozturizer. Oljefri formula med UV-skydd och hyaluronsyra. Utlovar att återfukta,  stimulera hudens naturliga kollagen.produktion samt synbart reparera skadad hud. Kommer i 3 versioner; Very Dry to Dry, Dry Combination samt Combination Oily to Oily. 625 SEK

CLINIQUE Smart Night Custom-Repair Mozturizer. Oljefri nattcreme som påminner om dagcremen men utan UV-skydd och en mer aktiv formula som riktar in sig på dina hudproblem medan du sover;  ojämn hudton, rynkor, torrhet eller förlorad elasticitet. Fullproppad med hyaluronsyror, proteiner, aminosyror och algextrakt – samt coffeine ”to energize the skin”. 655 SEK

CLINIQUE Smart Treatment Oil. Näringsrikt olja med en lättviktig konsistens som glider lätt över huden och känns lugnande såväl som återfuktande. Kan användas på många olika sätt står det i pressreleasen, men då den är åt det fetare hållet tycker jag inte att den är ultimat dagtid men man kan droppa några droppar i dagcremen för extra lyster! Innehåller en mix av flera oljor, från bl.a argan, sesam och solros, samt vitamin E och C.  Passar alla hudtyper men främst torr och skadad hud som behöver en riktig närings-boost och fuktbomb! Jag har testat Smart Treatment Oil några nätter nu och tycker den har potential att sudda ut ”torrhets-linjer”.  395 SEK

CLINIQUE Smart Custom-Repair Eye Treatment. Oljefri, lättviktigt gel-cream som ska appliceras två gånger om dagen. Utlovar att stimulera kollagenbildningen göra huden astare samt synbart minska ”kråksparkar” och tunna linjer runt ögonen. Passande för alla hudtyper. 490 SEK.

 

 

bild(176)

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *