Update.

320  Har ni några frågor ni skulle vilja ställa till Alex Schulman och Sigge Eklund? Jag kommer ju att träffa dem för en kort intervju på torsdag – angående deras nya bok TID.  Skriv dem isf i kommentarsfältet så ställer jag dessa. På tal om böcker läser jag för tillfället en som handlar om vilka egenskaper som är attraktiva och inte, samt hur man ska få någon som har tappat attraktionen för en att få den tillbaka. Det är ganska intressant – om än lite väl generaliserat såklart. Enligt denna bok dras alla människor till någon som är ; positiv, upptagen med vänner och hobbys, vet vad han/hon vill, inte bryr sig om vad andra tycker, bryr sig om sitt utseende (välgroomad) m.m. Sedan gäller ju då motsatsen – ingen vill ha någon som är needy, negativ, osjälvständig eller hör av sig ”för ofta”. En person som hör av sig jättemycket blir oattraktiv i allas ögon enligt denna bok. Själv håller jag med om att man backar om någon man bara är lite intresserad av är väldigt på. Men är man redan kär i någon tycker inte jag att det finns en sådan limit. Maybe thats just me.

I övrigt sitter jag i nämnden för Arbete- och Välfärd fram till 15 imorgon och sedan tar jag tåget direkt efter till Stockholm. Har inte riktigt bestämt mig om det blir hotell eller Julians gästrum denna gång också men vi ska i vilket fall ses några stycken hemma hos Julian kl 20 för en drink. I övrigt är det ganska lugnt kommande veckor. Några budgetmöten och en spa-vistelse inbokad på Kosta Art Hotel som ni vet att jag brukar besöka titt som tätt.

 

Kram/Ellen

4 kommentarer

4 kommentarer till Update.

 1. ellenf skriver:

  TYvärr skrev du efter jag hann se det , efter intervjutillfället! Hoppas du ändå uppskattar intervjun som publiceras i min blogg i helgen!

 2. Caroline skriver:

  Jag undrar vad de tänker om Big Bang? Tror de på tidens början men inte tidens slut? Hur kan tiden ha en början och hur var det i så fall före?

 3. ellenf skriver:

  TID (som det står både i texten och på boken 😉 KRAM

 4. Camilla skriver:

  Vad heter boken? Låter intressant!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *