Dagens webshopping!

Har ni sett webshopen Wish? Hur mycket fina saker som helst till löjligt låga priser. Lade min första beställning idag (lite toppar, pyjamas och trosor) efter att ha blivit tipsad av min kompis Alex. Frakten är låg men det tar tyvärr drygt en månad innan paketet kommer. Vet inte om det beror på att de skickar från Kina? Det är iaf kinesiska storlekar så hon rekommenderade att man beställde minst en storlek större. Beställde allt i M (istället för S som jag brukar) och återkommer angående om de passade eller inte. Det blev även ett inköp på Johnells.se –en webshop med lite lyxigare märken. Jag köpte denna quiltade kappa ; GANT Classic Quilted Coat (2699 SEK).  Jag gillar GANTS ytterplagg! Har tidigare bl.a en mörkblå yllekappa från dem som jag köpte i butiken på Stureplan. Nu när jag varken bor i Sthlm eller besöker staden särskilt ofta blir det ju mycket webshopping! Det är både plus och minus med det. Jag har ju provhytts-fobi och det slipper man ju när man handlar på nätet. Å andra sidan är det jobbigt att skicka tillbaka saker. Och med tanke på att jag ligger precis mitt i mellan två storlekar (S/M, 36/38) så händer det tyvärr ganska ofta. Samma med skor (38/39). Imorgon startar flytten så då blir det ingen bloggning, men återkommer på fredag men bilder från lägenheten!

 

ska1 ska2

 

 

2 kommentarer

2 kommentarer till Dagens webshopping!

  1. ellenf skriver:

    Ett av mina med!!

  2. jennie skriver:

    Snygg jacka! Gant är en av mina favoritmärken 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *