Borta bra men hemma bäst!

På tal om sömn (förra inlägget) kan jag tala om att Connect City på Kungsholmen i Stockholm hade både bra sängar och frukost. Supergod och fräsch buffet om man inte är ute efter den varma delen, som saknades. Surdegsbröd och gott pålägg! Det enda minuset var väl egentligen att hotellet saknade room service!

Dock har jag fortfarande inte hittat ett svenskt hotell med lika sköna sängar som mina JENSEN från SOVA. Perfekt kombination av medium/hård samt formar sig efter kroppen! Var glad att komma hem till Växjö i söndags då jag (som vanligt) hade bokat upp både för mycket fest och jobb även denna gång! Kom hem förkyld och jävlig. Nu har jag vilat upp mig och är på banan igen med jobb samt date imorgon, ”Växjö Kulturnatt” på lördag och Styrelsemöte på söndag. Nu ska jag se de nya avsnitten av X-Files! I want to believe!

 

9824207

 

21991419

1 kommentar

1 kommentar till Borta bra men hemma bäst!

  1. Very good info. Lucky me I found your site by accident (stumbleupon).
    I’ve saved as a favorite for later!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *