NICE DREAMS with NIOXIN Night Density Rescue!

 

-2Nu börjar mitt test av NIOXIN:s sin senaste nyhet; Night Density Rescue,– som utlovar att att bekämpa håravfall under nattetid utan att lämna läckar på kudden. Den är kliniskt bevisad att boosta hårets täthet genom att reducera skador som uppkommer från oxidanter, vilket är en av orsakerna till håravfall. Innehåller kraftfulla
antioxidanter som ska neutraliserar oxidantiska skador på hårbotten. Den har en mycket mild doft som sägs vara lugnande doft och lämpa sig särskilt för nattligt användande.
Eftersom natten är den optimala tiden för kroppen att återhämta sig  från påfrestningar som kroppen utsätts för under dagen, är det även ett bra tillfälle att utnyttja
natten till att ta hand om hår och hårbotten. På hårbottens yta finns också en högre grad av talgproduktion under dagen jämfört med natten, vilket lämnar den mer mottaglig för miljöfaktorer och skador. Under natten är kroppens naturliga återbyggnadsfunktion starkare då kroppen vilar och cellerna återföds.

Night Density Rescue appliceras direkt på hårbotten med hjälp av den medföljande pipetten. Passar alla hårtyper och både könen.

Finns från 1 mars hos Nioxin-salonger.

465 SEK 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *