Help me find my dreamguy!

Vad händer?  Har bl.a  blivit omnämnd i senaste numret av Daisy Beauty i samband med det underbara märket Solutions by Victus (se nedersta bilden) , vilket var lite roligt! Sedan har har jag var på en fantastisk konsert igår med Markus Krungård  – min favoritartist! Om jag kunde skapa min drömkille vore det bara att lägga honom i en kopiator. Om ni har någon kille i er bekantskap ni tror skulle passa mig får ni gärna skriva till mig på FB. Adda mig på Ellen Franzen. Längd och ålder kvittar (inte äldre än mig själv helst) – det enda utseendekravet är Krunegård pagehår och en cool klädstil. Han måste även kunna sjunga och skriva egna låtar. Samt ha en bra humor (ironisk) och kunna härna olika dialekter och personer. Ni förstår kanske varför jag fortfarande är singel. Nu när jag har bestämt mig för exakt vad jag vill ha är det som att gå ut och shoppa efter en klänning som man vet exakt hur den ska se ut. Hur många gånger hittar man den?

 

krunegardmirsch

 

12794476_10153982972189283_283926470330056158_n

 

1915311_10153880671090993_2099502317683885664_n

3 kommentarer

3 kommentarer till Help me find my dreamguy!

 1. Simply desire to say your article is as astounding. The clarity in your put up is simply
  spectacular and i could think you’re an expert in this subject.

  Fine with your permission let me to seize your feed to keep up to date with drawing close post.
  Thanks one million and please keep up the rewarding work.

 2. ellenf skriver:

  Antingen missade dem det eller kunde de inte tacka nej till reklampengarna! 😉

 3. :P skriver:

  Blev lite fundersam, ba ”Va?! Har Daisy Beauty vuxit upp?” och sen såg jag att det var märkets reklam som nämnde dig. Faktiskt lite förvånad att Daisy Beauty printade den reklamen. Missade de att det var just du som nämndes, eller har de börjat acceptera andra politiska åsikter än sina egna?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *