UNE Eyes Only Mascara – Ultra Black

GenerateFormula och bortse: Pigmentrik men något kladdig formula. Medelstor, lättapplicerad borste.

Utlovar: Ögonöppnande mascara för en intensiv look där ögonen står i fokus. ” DA VINCI”- borste som intensifierar från roten med de små borststråna och som snabbt och följsamt färgar fransen med de långa borststråna. Stark effekt men skonsam mot fransarna. Håller 16 timmar.I ntensiv svart med extra svarta pigment. 100% av de totala ingredienserna har naturligt ursprung. 25% av de totala ingredienserna är ekologiskt odlade. Oftalmologiskt testad. Certifierad av ECO-cert.

Resultat: Svärtade av sig lite på huden vid appliceringen. När du fått bort detta sitter den som berget. All night long! Tyvärr även något svår att tvåtta av om du inte har en bra remover. Resultatet är bra. Du får både volym, längd och skarp böj –redan vid första appliceringen men går även att bygga upp volym och ännu mer böj med andra appliceringen. Kan bli lite stel om du fortsätter efter det.  Tycker dock inte att ”Ultra Black”- nyansen är mycket mer svart än deras vanliga svarta.

Pris: 175 SEK

Betyg: 5,5/10

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *