UNE Volume Liner Mascara – Ultra Black

skaFormula & Borste: Pigmentrik formula som är tunn men ändå cremig. Tunn borste med olika utseenden per sidam.

Användning: Använd först den korta delen på borsten för att markera en eyeliner vid fransroten. Därefter vänd och separera fransarna med hjälp av den längre delen på borsten, som ger längd och volym från rot till topp.

Utlovar: En eko-certifierad, ultra-svart, volymmascara som även markerar en eyeliner vid fransroten direkt vid applicering. Har en 100% naturlig formula och är lätt att tvätta bort. En mascara som utöver eyelinereffekten ger volym, längd och sitter på plats i 16 timmar.

Resultat: Jag gillar denna mascara! Jag vet inte om jag skulle kalla formulan ”Ultra Black” men den ger helt okej svärta och passar både till vardag och fest. Det går att bygga upp en fin volym och ger även något lite längd är du ute efter mycket längd är dock inte detta rätt mascara för dig). Vad mascaran inte  ”skyltar” med är att den faktiskt ger en riktigt bra böj också! Hållbarheten är över medel men ändå lätt att tvätta av som utlovat. Ger även en viss liner-effekt när man applicerar med den tunnaste sidan av borsten.

Pris: 179 SEK

Betyg: 7,5/10

IMG_2653

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *