Update.

Har haft en liten bloggpaus. Jag har haft ryggskott, varit på 2-dagars konferens på Skärgårdshotellet i Nynäshamn, och sedan givetvis följt fotbollen. Ska jag vara ärlig har jag bara sett Sveriges matcher, jag är nationalist – inte sportintresserad. Konferenshotellet var bra (bäst var att de handmålade korridorer med autentiska sjökort som motiv) vädret fantastiskt och the location, precis vid havet  – the best!

Kan erkänna att jag är lite avundsjuk på alla som ska fira midsommar i skärgården, men jag har inte råd att åka någonstans just nu, då jag åker till Marbella på måndag. (Hade dessutom helt glömt bort att jag först måste ta mig till Köpenhamn ha ha! Sitter och beställer tågbiljetter nu. Så det blir lite grillning (vegetariska grillspett) i familjens trädgård bara, vilket inte alls känns särskilt midsommaraktigt – men man kan inte få allt. Nu är det ju visserligen fantastiskt väder här också men längtar efter strandklubbar, infinity pools, palmer och tapas! Behöver dock lite boktips så så är supertacksam om ni har något att dele med er av i kommentarsfältet. Gillar allt från skräck till chic lit – utom deckare! När jag kommer tillbaka från resan ska jag ha en tävling där de med bra boktips ligger bäst till!

 

ska

 

 

IMG_2788

9 kommentarer

9 kommentarer till Update.

 1. superbeets skriver:

  I am actually grateful to the owner of this site who has shared this great post at here.|

 2. Nice post. I used to be checking constantly this weblog and I’m inspired! Extremely helpful information specifically the closing part 🙂 I handle such information much. I used to be looking for this certain info for a long time. Thanks and good luck. |

 3. berkey skriver:

  It’s not my first time to visit this web page, i am browsing this web site dailly and get pleasant facts from here everyday.|

 4. Harocixgoope skriver:

  Sale Amoxicilina Amoxiclav Sandoz Over Night [url=http://cheapestcial.com]online pharmacy[/url] buy now isotretinoin – isotretinoin cash delivery

 5. I’ve been exploring for a little bit for any high
  quality articles or blog posts in this sort of area .
  Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this site. Studying this information So i’m
  glad to exhibit that I’ve a very good uncanny feeling I came upon just what I needed.
  I such a lot indubitably will make sure to do not omit this web site and give it a look on a relentless basis.

 6. ellenf skriver:

  Ska kolla upp det! Tack!

 7. ellenf skriver:

  Ja den var riktigt underhållande, lite för mkt explicit sex för mig bara. KRAM!

 8. Hansi skriver:

  Har du läst Katrin Zytomierskas nya bok?

 9. Julia skriver:

  Böckerna som Lucy Dillon har skrivit är ”må bra” böcker. Kan varmt rekommendera. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida