TÄVLING: COLLACEN – Hudens bästa vän!

Vi spenderar en massa pengar på dyra cremer, hårinpackningar och nageloljor men tänker inte på att det vi kan göra från insidan har minst lika stor betydelse – antagligen större! Det bästa tillskottet på marknaden är svensktillverkade Collacen från JABUSHE! Formulan är baserad på marint kollagen med dokumenterad kliniskt effekt – och kollagen är hudens viktigaste ”byggsten” – då 70% av huden består av just kollagen. Kroppens egen produktion minskar tyvärr med åldern så då behöver vi tillsätta det utifrån – eller rättare sagt inifrån! Utöver kollagen innehåller detta tillskott massor av ”godis” för huden – som zink, C, A och B-vitamin.

Nu har jag TRE lyxiga lådor COLLACEN  (värde 399 SEK) som ska hem till mina läsare! För att vinna ska du ge en riktigt bra motivering till att just du ska få testa Collacen. Du lämnar kommentaren med giltig mail nedan alternativt mailar mig på [email protected]

Tävlingen avslutas 8 sep och vinnarna (inklusive motiveringar) presenteras i bloggen den 9 sep. Må bästa kvinna (eller man) vinna!

 

Collacen-glas

 

17 kommentarer

17 kommentarer till TÄVLING: COLLACEN – Hudens bästa vän!

 1. Hi mates, good paragraph and good arguments commented at this place,
  I am in fact enjoying by these.

 2. Pernille skriver:

  Vilken bra tävling! Fyllde 40 förra månaden och behöver verkligen en kollagen-påfyllning! Detta kosttillägg verkar vara något utöver det vanliga så självklart vill jag testa! Kram till dig Ellen

 3. Sophie skriver:

  Efter en lång period av stress lider jag både av håravfall och torr hud som helt förlorat sin elasticitet. Håller både tummar och tåt för att en av dessa fantastiska boxar ska hitta hem till mig. Och grattis i efterskott Ellen!

 4. Anna E skriver:

  Älskar Jabushe´s cremer, som jag testat eftersom du alltid tipsat om dem. Men har missat att de hade ett tillskott också – givetvis vill jag testa det med! Fyller år 8 sep så får hoppas att det är min turdag för detta vore finaste födelsedagspresenten!

 5. Daphne Alice skriver:

  Min underbara mamma tycker att det är jättejobbigt att hennes hud har blivit slappare med åldern, speciellt runt ögonen och under hakan. Eftersom jag tycker att hon är finast i hela världen skulle jag vilja vinna detta till henne så att hon kan få känna sig lika fin som jag tycker att hon är <3

 6. Viktor skriver:

  COLLACEN verkar räddningen för oss med glåmig hud och sprött hår och naglar! Snälla Ellen låt mig testa!

 7. Maria C skriver:

  När tiden mot min hy varit hård,
  behöver jag Jabushe’s exklusiva vård.
  Collacen önskar jag till min hy,
  för då blir min hud spänstigt ny.
  Alla ålderstecken suddas ut,
  och på mina sorgsna miner blir det garanterat slut!

 8. Majali skriver:

  Alltså jag behöver verkligen en ny bästa vän..
  När håret har tappat allt va lyster och välmående heter…och huden har en spänstighet lika med noll…
  Det är då man på dessa produkter vill ha 100% koll.
  Håller tummarna att jag detta testa får och att jag och huden kan dra av några år 😉

 9. Karin Isaksson skriver:

  Vore ju fantastiskt om det kunde hjälpa mot mina skrattrynkor som håller på och ta över, livet är ju så härligt!!!

 10. Anne skriver:

  Hej Ellen! Kul att du har börjat ha tävlingar igen. Hoppas du börjar må bättre och inte slutar blogga. Om du säger att detta är det bästa tillskottet på marknaden litar jag på dig och vill supergärna testa! Har testat andra tillskott för hår-hud- och naglar men inte märkt någon större skillnad.
  Ha en fin helg!

 11. Christina Frisberg skriver:

  Ja denna ”kärringa” har blivit gammal och grå,
  Vill så gärna energin/glansen och lystern tillbaka få,
  Sitter i stugan och grunnar hur i ”jössenamen” ska de gå,
  För denna supervinst är ju ändå jädrans svårt att få,
  Lyckliga dem som vinner de är tursamma som få,
  Det måste man ju ändå förstå.

 12. Julianna Fredriksson skriver:

  Produkt med vänliga ingredienser utan dess like. Även om problemhy skulle hota kan ju Collacen lindra och bota. Vore överlycklig om jag detta fick från exklusiva JABUSHE. Med bland annat magiska vitaminer blir huden min strödd för att resultera i pånyttfödd. Wow vilken känsla.

  Mvh Julianna Fredriksson
  [email protected]

 13. Jennie skriver:

  Wow detta verkar riktigt bra, klart jag måste prova detta för att förbli forever fräsch i hy 🙂

  En fräsch hud med lyster och fina naglar visa att man är mån om sig själv och ger det lilla extra boosten dom dagarna när man kör utan smink!

 14. […] Nu pågår ett spännande tävling hos mig vän Ellen som också bloggar om skönhet där hon har utlottning på hela 3 paket Collacen

 15. Morgan skriver:

  Hej! Tittar in på din blogg då och då, och fick syn på detta. Min fru äter en medicin som gör att hon tappar mycket hår, och hon har varit väldigt ledsen för detta. Kanske detta kunde göra lite skillnad. Tack för en fin blogg Ellen.

 16. Jonna skriver:

  Jag skulle verkligen vilja vinna detta paket då jag har fått en obotlig sjukdom som heter Ehlers Danlos Syndrom, EDS. Det är en bindvävsdefekt och och gör att vårt kollagen inte funkar som hos friska personer. Bidrar till överrörlighet och smärta 24/7. Många sjukhusinläggningar. Tycker det skulle va otroligt spännande att pröva vad som händer om man använder kollagen. Och dessutom behöver jag nåt för hår och naglar ex då det är väldigt påverkat genom mjuka naglar och att jag tappar massa hår. Med sjukersättning så har man inte råd att köpa alla kosttillskott man skulle behöva. Så för mej hade det varit ren lycka och betyda världen att vinna. Tänk om jag kunde få kroppen att må lite bättre

 17. Stella skriver:

  Hej Ellen! Det skulle vara jättelyxigt att få testa detta tillskott som verkar så bra som du säger! Jag har tappat en del hår efter min graviditet/amning så vore perfekt läge! Lite i dyraste laget för min plånbok så jag håller tummarna nu! Kram Stella (och min dotter heter faktiskt också Ellen)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *