IDUN Minerals Duo-concealer Strandgyllen

IDUN Strandgyllen består av två nyanser (ljus och medium) som är ganska lika i tonen vilket jag tycker är bra (eftersom man har lite olika färg beroende på årstid – men samtidigt kan använda den ljusa sidan under ögonen och den andra för att täcka och jämna ut. Formulan får full pott! Hårdheten är precis lagom – den är heltäckande men inte torr eller pudrig utan ger snarare ett naturligt resultat än ett sminkat. Som en andra hud! Känner man för att skippa foundationen en dag funkar denna duo bra som ett vardags-alternativ. På min arm nedan kan ni se att Medium-versionen av Strandgyllen smälter in så bra på min hy att den nästan inte syns på swatchen.

229 SEK

IMG_3535

idun-minerals-duo-concealer-strandgyllen-3
idun-minerals-duo-concealer-0
Ingredienser: Isonoyl Isononanoate, Octyldodecanol, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Kaolin, Hydrogenated Castor Oil, Silica, Polyethylene, Tocopheryl, Acetate, Phenethyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Simmondosia Chinesis Oil, Silica Dimethyl Silylate, C.I. 77891, C.I. 77492, C.I.77491, C.I. 77499.

 

 

3 kommentarer

3 kommentarer till IDUN Minerals Duo-concealer Strandgyllen

  1. ellenf skriver:

    Ja det tycker jag! Den är ganska dryg och resultatet gör den prisvärd!

  2. Carro skriver:

    Tycker du den är prisvärd? Ser ut att vara väldigt liten ? Ha en fin helg Ellen!

  3. Pernille skriver:

    Verkar jättebra! Finns den i mörkare version med?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *