BROW SCULPT by MAC

MAC:s nya brynkollektion ”BROW SCULPT” finns nu i butik – de är här för att stanna och värd en extra titt! Dramatic brows without the drama! Tre olika alternativ finns för att passa alla bryn – Brow Duo  (280 SEK) (t.h) pigmentfyllda brynskuggor i tre nyans-versioner, den tjockare pennan Big Brow Pensil (190 SEK) i fem nyanser och slutligen Brow sculpt (190 SEK) med en snedställt tip i ena änden och en brynborste i andra. Formulan är matt och den snedställda tippen väldigt lätt att måla med. Ett STORT plus för hela ÅTTA nyanser, varav tre versioner av blond för oss skandinavier! Jag testade Omega (överst på bilden längst ned)  som ska vara en ljus askblond, som är mer askig och mindre blond. Formulan är hållbara men fastnar mer på stråna än huden så jag skulle rekommendera Brow sculpt till de som har något fylligare bryn de bara vill markera och fylla ut. Big Brow Pensil passar bättre för oss ”bryn-klena”!

Tummen upp för hela kollektion som dessutom är prisvärd!

 

MAC-Brow-Sculpt-2016-Fall-Collection-1 MAC-Brow-Sculpt-2016-Fall-Collection-3

2 kommentarer

2 kommentarer till BROW SCULPT by MAC

  1. Everyone loves what you guys tend to be up too. This kind of clever
    work and reporting! Keep up the very good works guys
    I’ve included you guys to my personal blogroll.

  2. Carro skriver:

    Tack för tipset! Blir ett inköp från hemsidan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *