RODIAL Dragon´s Blood Hyaluronic Mask

Hudtyp: Alla

Formula: Transparent, silkig creme som glider lätt över huden.

Utlovar: En ultrafuktgivande ansiktsmask, som rengör huden på djupet och efterlämnar den med en strålande glöd. Hyaluronsyra bekämpar och reducerar fina linjer och rynkor, medan Gransil suddar ut småfel och absorberar hudens överflödiga olja och jämnar ut hudtonen. Drakblod är en saft, som utvinns från Crodarom (drakblodsträd), och den lägger sig som en fin hinna på huden och lugnar stressad och känslig hud.

Resultat: Den här masken utlovar väldigt mycket – och lite mer än den håller. Dess styrka är att den (med hjälp av hyaluronsyra) jobbar på och suddar ut fina torrhetslinjer. Den är ingen fuktbomb men den jämnar ut hudens talgproduktion en aning  – tar bort överflödig olja alt. återfuktar där det behövs. Vad jag upplever att den inte gör är jämnar ut hudtonen, rengör huden på djupet eller lugnar stressad hud (vilket jag har just nu). Skulle inte heller säga att den efterlämnar huden med en strålande glöd även om den faktiskt ger en lätt lyster. Hade fått ett högre betyg om den inte lovat så mycket, då man blev aningen besviken på resultatet och det inte är en budgetprodukt.

Pris: 479 SEK (50 ml) i på Skincity.se

Betyg: 6.5/10

1401016_1-1

1 kommentar

1 kommentar till RODIAL Dragon´s Blood Hyaluronic Mask

  1. Loglady skriver:

    Låter som att Loglady kan ta den istället 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *