Spraytan @ All About You + Skin Tightening @ Växjö Medical Center

IMG_4333    En favoritbehandling är spraytan – du känner dig både piggare och smalare med lite färg! Jag går till salong All About You som använder märket NANNIC,vilket jag gillar. Det är också NANNIC som ligger bakom   NBE-behandlingarna som jag älskar och har skrivit mycket om.

Nu över till något mer ”invasivt”. Jag ska göra en ganska behandling för att strama åt huden på ögonlocken på Växjö Medical Center. Jag blev ju inte så nöjd med min ögonlocksoperation och med denna behandling ”ångar” man bort det översta hudlagret. Förutom en uppstramning hoppas jag på ärren, som nu är läkta, ska ”jämnas ut”.

Visste ni förresten att man kan få slätare nasolabial-veck utan filler. Perfekt för spruträdda och dessutom är denna behandling mer hållbar. Här har Dr Tore Växjö Medical Center behandlat huden med en Nd:YAG laser och slemhinnorna på insidan av kinderna med en Er:YAG laser. Då får du får uppstramning i 2 plan – 2D.
Detta stramar huden och reducerar nasolabialfårorna. Behandlingen är smärtfri – det känns endast värme i huden. Det är ingen fjällning efter behandlingen.

ska

 

2 kommentarer

2 kommentarer till Spraytan @ All About You + Skin Tightening @ Växjö Medical Center

  1. ellenf skriver:

    ca 8000

  2. Svea skriver:

    Vad kostar ögonlocksbehandlingen du ska göra?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *