Just nu testas: KÉRASTASE Aura Botanica

Hårvård med 98 % naturligt ursprung – innehållande handpressad samoansk kokos- och arganolja! Det utlovar KÉRASTASE:S nya hårvårdsserie AURA BOTANICA. Schampot (Bain Micellaire) skapadaes för att avlägsna alla orenheter och oljor samt förbereda håret för den näring resten av ritualen består av. Balsamet (Soin Fondamental) utlovar att smälta in i hårstrået och ge 48 timmar av djupverkande, varaktig näring samt friss-kontroll. Förutom schampo & balsam innehåller serien en aromatiskt vårdande oljeblanding (Concentre Essentiel) som antingen masseras in direkt i hårbotten eller blandas i balsamet för extra mjukhet och glans.

Slutligen finns även en fuktgivande oljedusch (ej på bild). Essence déclat, Huile De Coco är en ultra-lätt spray som utlovar vård  i två dagar och antifriss-kontroll i tre. ESSENCE D’ÉCLAT har  två separata inslag: olja och vatten (bifasisk formula). Den första fasen består av fyra näringsrika oljor − jojoba, avokado, kokos och argan − samt en touch av eterisk apelsinolja för doften. Den andra, vattenhaltiga fasen, innehåller en lösning av subtilt doftande damaskros-vatten för ökad återfuktning. När den skakas samman fördelas oljemolekylerna i vattnet, redo att duschas i en fin ”dimma” som tränger djupt in i hårstrået. Inga produkter i serien innehåller sulfater, silikoner eller parabener.

Finns ute på salong nu! Recensioner kommer inom kort.

 • Bain Micellaire 279 SEK
  • Soin Fondamental 349 SEK
 • Concentre Essentiel 389 SEK
 • Essence déclat, Huile De Coco 389 SEK

 

16806723_10154882972205993_9015076064330795881_n

4 kommentarer

4 kommentarer till Just nu testas: KÉRASTASE Aura Botanica

 1. Harocixgoope skriver:

  Do Generic Ed Drugs Really Work [url=http://leviprices.com]pharmacy prices for levitra[/url] Cheap Keflex

 2. Harocixgoope skriver:

  Philippine Pharmacy Online [url=http://cialgeneri.com]online pharmacy[/url] Alternative Medicine For Propecia

 3. ellenf skriver:

  Alla. Men du behöver inte olje-produkterna utan bara schampo och balsam om du inte har torrt/skadat hår.

 4. Svea skriver:

  Verkar bra! Vilken hårtyp passar den till?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida