REDKEN – ny föingsserie : DIAMOND OIL GLOW DRY

Nu har jag testat schampo + balsam i REDKEN:s nya fönings-serie Diamond Oil Glow Dry! Egentligen är detta en 4-stegs-regim som ser ut på följande sätt:

 • STEG 1: Applicera nya Glow Dry Gloss Scrub i vått hår innan schamponering. Skrubben exfolierar och polerar håret med hjälp av arganskal för att på ett försiktigt och effektivt sätt få bort smuts och föroreningar från hårbotten ut i längderna samt förbättra och ge glans till håret. Produkten är lätt att skölja ur. Använd 2-3 gånger i veckan.
 • STEG 2: Nya Glow Dry Gloss Shampoo rengör samt ger fukt och glans. Produkten innehåller amla-extrakt och och korianderolja för att addera extra glans.
 • STEG 3: Nya Glow Dry Detangling Conditioner reder ut och ger närning till håret samtidigt som håret blir mjukt och glansigt. Innehåller också det amla-extrakt och korianderolja.
 • STEG 4: Blow-Dry Shine Oil en ultralätt värmeaktiverande hårolja. Reducerar föningstid och frissighet samt ger vacker glans. Använd 3-5 droppar i ett fuktigt hår innan föning.

 

Idag recenserar jag dock bara resultatet av schampo + balsam. Både Glow Dry Gloss Shampoo (220 SEK) och Glow Dry Detangling Conditioner (250 SEK) har en transparent gelformula med en mild, blommig doft. Schampot är lättlöddrat och drygt medan du behöver ta en lite större klick av balsamet om du har tovigt eller sprött hår. Båda har en lätt formula och tynger inte ner håret – utan snarare adderar volym. Ger extra glans efter föning men är ingen mirakelprodukt i det avseendet. Framförallt förkortar produkterna föningstid och förminskar friktion/slitage på håret. Rekommenderar serien för alla som fönar håret efter varje tvätt samt inte behöver ett väldigt utredande balsam. Sedan är det förstås meningen att man ska komplettera med seriens ultralätta värme-aktiverande hårolja – Blow-Dry Shine Oil (360 SEK).

Betyg: 7/10

Som ni kan se älskade kissen också doften!

Skärmavbild 2017-05-10 kl. 18.40.22

14 kommentarer

14 kommentarer till REDKEN – ny föingsserie : DIAMOND OIL GLOW DRY

 1. I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog and was curious what all is needed to get set up? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very web smart so I’m not 100% sure. Any recommendations or advice would be greatly appreciated. Thank you|

 2. junk car buyer skriver:

  Amazing blog! Do you have any recommendations for aspiring writers? I’m hoping to start my own blog soon but I’m a little lost on everything. Would you recommend starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many choices out there that I’m totally confused .. Any suggestions? Bless you!|

 3. Very good article! We will be linking to this great article on our website. Keep up the good writing.|

 4. We’re a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your site provided us with valuable information to work on. You have done an impressive job and our entire community will be thankful to you.|

 5. feed skriver:

  It’s hard to find educated people in this particular topic, however, you sound like you know what you’re talking about! Thanks|

 6. feed skriver:

  Whoa! This blog looks just like my old one! It’s on a entirely different topic but it has pretty much the same layout and design. Great choice of colors!|

 7. feed skriver:

  Excellent beat ! I wish to apprentice while you amend your site, how could i subscribe for a blog web site? The account helped me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast provided bright clear idea|

 8. the feed skriver:

  Hello! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good success. If you know of any please share. Thank you!|

 9. berkey skriver:

  This design is incredible! You obviously know how to keep a reader entertained. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Fantastic job. I really enjoyed what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!|

 10. LarSync skriver:

  Amoxicillin Without Presciption Hair Growth Propecia Treatment [url=http://realviaonline.com]online pharmacy[/url] Healthmen Levitra Generico Per Ragazze Generic Levitra Canada Pharmacy

 11. Anonym skriver:

  Quando pesquisei, que entendi foi que essa taxa que
  a gente compra é tal e como se fosse a taxa de desconto do
  título, tendo por referência os 6% a.a de juros das
  NTNBs, Se a taxa de mercado está acima de 6% a.a, você compra
  título mais barato, se está aquém, compramos mas caro. http://wiki.tophyips.info/map/User:DaciaTepper

 12. Sheree skriver:

  I’m truly enjoying the design and layout of your website.
  It’s a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me to come here and visit
  more often. Did you hire out a designer to create your theme?
  Excellent work!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida