You win some, You lose some! (PS: Varning för dr Fadil Al- Nassari)

Glömde visa min fantastiskt fina Tommy Hilfiger-klocka jag fick i 40 -års present. Rosé är dessutom finast färg på klocka enligt mig så personen i fråga känner mig väl!  NU till det dåliga. Jag ”pressar” tänder– vilket jag behandlar med Botox. Min ordinarie läkare, Dr Helén Lejtzen hade inte tid att ta emot mig så jag tänkte pröva en ny mottagning – då Dr Tore även han är så poppis att det inte finns en tid i sikte (om man som jag inte har något tålamod).

Vad händer? Jag går på konsultation på en ny klinik här i Växjö, berättar vad jag behöver hjälp med – spända käkmuskler och talar även om att jag har eget Botox förskrivet av läkare så att han enbart behöver stå för själva behandlingstiden. Han ger mig då ett pris, sitt visitkort och bokar gladeligen in mig i sin kalender. Vi skakar hand och jag går därifrån. Jag tar ledigt en timme från jobbet den aktuella tiden.

Vad går fel? Ja inte är det mitt fel i alla fall! Jag kommer på utsatt tid till ”Kronobergs Huddoktor” för att träffa doktor Fadil Al- Nassari. När jag kommer dit undrar han när jag gjorde Botox sist (något han kanske kunde ha frågat på konsultationen). Jag säger att jag senast gjorde enbart pannan för ca 6 – 8 månader sedan . Då säger han ”Nej jag kan tyvärr inte behandla dig. 6 månader är för kort tid.” Jag svarar att det kanske är något han kankse kunde ha tagit upp på KONSULTATIONEN! Sedan påpekar jag att jag INTE vill ha Botox i pannan utan bara i käkarna. Då svarar han att Botox inte ger något bra resultat på käkmuskulaturen enligt honom (FEL) vilket också är något han kunde ha upplyst om UNDER KONSULTATIONEN! Han svarar att det är något han ”googlat” fram.

Jag har träffat hundratals läkare under min bloggtid men ALDRIG någon så totalt oprofessionell! Förutom förlorad arbetstid lämnar han mig med ett hånflin och orden ”men ditt Botox får du ju behålla”! What? Just what?

P.S: Han jobbar även i Stockholm!

 

21463167_10155531685575993_8382479534489957545_n

21753038_10155531648605993_8284354463761136242_o

17 kommentarer

17 kommentarer till You win some, You lose some! (PS: Varning för dr Fadil Al- Nassari)

 1. If you would like to take much from this article then you have to apply
  such methods to your won blog.

 2. bit.ly skriver:

  If you are going for most excellent contents like I do,
  only go to see this site everyday as it gives quality
  contents, thanks

 3. http://bit.ly skriver:

  Outstanding quest there. What happened after? Good luck!

 4. tinyurl.com skriver:

  Pretty! This has been an extremely wonderful article.
  Thanks for providing this information.

 5. tinyurl.com skriver:

  I have read so many content on the topic of the blogger lovers except this post is truly a fastidious
  article, keep it up.

 6. Hello, I enjoy reading all of your article post. I wanted to write a little comment to support you.

 7. Melodee Moerbe skriver:

  I am genuinely pleased to glance at this blog posts which contains lots of useful data, thanks for providing these statistics.|

 8. theragun review skriver:

  Link exchange is nothing else but it is simply placing the other person’s blog link on your page at suitable place and other person will also do same for you.|

 9. Hmm it seems like your website ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll just sum it up what I submitted and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog writer but I’m still new to the whole thing. Do you have any recommendations for newbie blog writers? I’d genuinely appreciate it.|

 10. Hey there would you mind sharing which blog platform you’re working with? I’m planning to start my own blog in the near future but I’m having a tough time deciding between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design seems different then most blogs and I’m looking for something unique. P.S My apologies for getting off-topic but I had to ask!|

 11. Hello! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you I truly enjoy reading through your articles. Can you recommend any other blogs/websites/forums that go over the same subjects? Appreciate it!|

 12. thefeed skriver:

  You’ve made some really good points there. I looked on the net for more info about the issue and found most people will go along with your views on this website.|

 13. the feed skriver:

  I love it whenever people come together and share opinions. Great blog, stick with it!|

 14. thefeed skriver:

  Hello, its good piece of writing concerning media print, we all be aware of media is a fantastic source of information.|

 15. berkey skriver:

  I am really enjoying the theme/design of your web site. Do you ever run into any web browser compatibility issues? A handful of my blog audience have complained about my website not operating correctly in Explorer but looks great in Opera. Do you have any recommendations to help fix this problem?|

 16. Avito321mi skriver:

  Пополение баланса Авито (Avito) за 50% | Телеграмм @a1garant

  Здравствуйте, дорогие друзья!

  Будем рады предоставить Всем вам услуги по пополнению баланса на действующие активные аккаунты Avito (а также, абсолютно новые). Если Вам надо определенные балансы – пишите, будем решать. Потратить можно на турбо продажи, любые платные услуги Авито (Avito).

  Аккаунты не Брут. Живут долго.

  Процент пополнения в нашу сторону и стоимость готовых аккаунтов: 50% от баланса на аккаунте.
  Если требуется залив на ваш аккаунт, в этом случае требуются логин и пароль Вашего акка для доступа к форме оплаты, пополнения баланса.
  Для постоянных клиентов гибкая система бонусов и скидок!

  Гарантия:

  И, конечно же ничто не укрепляет доверие, как – Постоплата!!! Вперед денег не просим…

  Рады сотрудничеству!

  Заливы на балансы Авито
  ________

  как восстановить авито если удалил аккаунт
  мошенники на авито сняли деньги с карты что делать
  аккаунт world of tanks купить авито
  если аккаунт заблокирован на авито
  аккаунты авито компания купить

 17. Avito321mi skriver:

  [b]Пополение баланса Авито (Avito) за 50%[/b] | [b]Телеграмм @a1garant[/b]

  [b]Здравствуйте, дорогие друзья![/b]

  Всегда рады предоставить Всем вам сервис по пополнению баланса на действующие активные аккаунты Avito (а также, абсолютно новые). Если Вам нужны конкретные балансы – пишите, будем решать. Потратить можно на турбо продажи, любые платные услуги Авито (Avito).

  [b]Аккаунты не Брут. Живут долго.[/b]

  Процент пополнения в нашу сторону и стоимость готовых аккаунтов: [b]50% от баланса на аккаунте.[/b]
  Если необходим залив на ваш аккаунт, в этом случае требуются логин и пароль Вашего акка для доступа к форме оплаты, пополнения баланса.
  Для постоянных клиентов гибкая система бонусов и скидок!

  [b]Гарантия: [/b]

  [b]И, конечно же ничто не укрепляет доверие, как – Постоплата!!![/b] Вперед денег не просим…

  Рады сотрудничеству!

  [b]Заливы на балансы Авито[/b]
  ________

  что делать если на авито номер подтверждён в аккаунте
  закрыли аккаунт на авито
  развод авито деньги на карту сбербанка
  сколько аккаунтов можно иметь на авито
  аккаунт в wot авито

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.