PRP – behandling inbokad! (för nästa Stockholmsbesök)

För några år sedan. på Acadermia-mässan, skulle jag ha testat en PRP-behandling i ansiktet (då kallades den ”vampyr-behandling” och var ”det allra senaste”). På bilden nedan ser ni en förenkling av hur det går till – och säkert har ni vid det här laget redan läst om hur det fungerar! Mitt blod koagulerade dock inte som det skulle då jag tagit en värktablett kvällen innan (blodförtunnande). Jag var dock inte alltför besviken då mitt ansikte precis blivit behandlat av Sveriges främsta hudterapeut Beatrice Renner och jag inte var desperat efter en boost. Nu har jag däremot tappat en hel del hår (säkert beroende på den extrema stress jag har varit utsatt för 3 månader sedan) och vill skynda på återväxten! PRP ska enligt alla källor vara den bästa metoden, och mer effektiv än ex. hårlaser, så jag ska testa detta nästa gång jag är i Sthlm – på hårkliniken Akacia Medical i Vällingby. 3500 SEK kostar en behandling och man behöver oftast tre (med en månads mellanrum) men resultatet (även om inget kan utlovas) brukar bli riktigt bra och helt klart synbart. Jag testar även för bloggen så att mina läsare kan se om det är något för dem! De allra föesta har ju problem med håravfall någon gång i livet. Ska göra första behandlingen i slutet på oktober så återkommer med recension efter det…

 

 

img-2016-08-05-kl.-19.00.43

13 kommentarer

13 kommentarer till PRP – behandling inbokad! (för nästa Stockholmsbesök)

 1. Hal Twiddy skriver:

  Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You clearly know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your blog when you could be giving us something informative to read?|

 2. theragun review skriver:

  This post will help the internet users for setting up new website or even a blog from start to end.|

 3. I get pleasure from, result in I discovered exactly what I used to be taking a look for. You’ve ended my 4 day lengthy hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye|

 4. Touche. Solid arguments. Keep up the great spirit.|

 5. That is really fascinating, You are a very professional blogger. I’ve joined your feed and sit up for in search of extra of your fantastic post. Also, I have shared your website in my social networks|

 6. Hi Dear, are you truly visiting this web site daily, if so afterward you will without doubt obtain nice experience.|

 7. the feed skriver:

  Howdy! This is kind of off topic but I need some advice from an established blog. Is it difficult to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty fast. I’m thinking about setting up my own but I’m not sure where to start. Do you have any tips or suggestions? Cheers|

 8. feed skriver:

  Very soon this site will be famous among all blogging users, due to it’s pleasant posts|

 9. the feed skriver:

  You could definitely see your skills within the article you write. The world hopes for more passionate writers such as you who aren’t afraid to say how they believe. Always go after your heart.|

 10. the feed skriver:

  Howdy! I know this is kinda off topic however I’d figured I’d ask. Would you be interested in exchanging links or maybe guest writing a blog post or vice-versa? My website discusses a lot of the same topics as yours and I feel we could greatly benefit from each other. If you’re interested feel free to shoot me an e-mail. I look forward to hearing from you! Great blog by the way!|

 11. berkey skriver:

  I am sure this article has touched all the internet viewers, its really really good post on building up new weblog.|

 12. Avito321mi skriver:

  Пополение баланса Авито (Avito) за 50% | Телеграмм @a1garant

  Приветствую вас, дорогие друзья!

  Готовы предоставить Всем вам сервис по пополнению баланса на действующие активные аккаунты Avito (а также, абсолютно новые). Если Вам требуются определенные балансы – пишите, будем решать. Потратить можно на турбо продажи, любые платные услуги Авито (Avito).

  Аккаунты не Брут. Живут долго.

  Процент пополнения в нашу сторону и стоимость готовых аккаунтов: 50% от баланса на аккаунте.
  Если требуется залив на ваш аккаунт, в этом случае требуются логин и пароль Вашего акка для доступа к форме оплаты, пополнения баланса.
  Для постоянных заказчиков гибкая система бонусов и скидок!

  Гарантия:

  И, конечно же ничто не укрепляет доверие, как – Постоплата!!! Вперед денег не просим…

  Рады сотрудничеству!

  Заливы на балансы Авито
  ________

  авито аккаунт магазин
  авито объявления долг денег
  купить кошелек женский в самаре на авито
  как перевести деньги с авито кошелька на карту
  продажа аккаунт world of tanks на авито

 13. Avito321mi skriver:

  [b]Пополение баланса Авито (Avito) за 50%[/b] | [b]Телеграмм @a1garant[/b]

  [b]Приветствую вас, дорогие друзья![/b]

  Всегда рады предоставить Всем вам сервис по пополнению баланса на действующие активные аккаунты Avito (а также, совершенно новые). Если Вам требуются конкретные балансы – пишите, будем решать. Потратить можно на турбо продажи, любые платные услуги Авито (Avito).

  [b]Аккаунты не Брут. Живут долго.[/b]

  Процент пополнения в нашу сторону и стоимость готовых аккаунтов: [b]50% от баланса на аккаунте.[/b]
  Если необходим залив на ваш аккаунт, в этом случае требуются логин и пароль Вашего акка для доступа к форме оплаты, пополнения баланса.
  Для постоянных клиентов гибкая система бонусов и скидок!

  [b]Гарантия: [/b]

  [b]И, конечно же ничто не укрепляет доверие, как – Постоплата!!![/b] Вперед денег не просим…

  Рады сотрудничеству!

  [b]Заливы на балансы Авито[/b]
  ________

  можно ли на авито завести два аккаунта на один телефон
  кидают на деньги на авито
  кошелёк на авито
  счётная машинка для денег купить на авито
  аккаунты вов авито

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.