MURAD Rapid Relief Acne Spot Treatment

Formula: Genomskinlig gel i tub

Applicering: Applicera ett tunt lager på drabbade områden 1-3 gånger om dagen eller efter behov.

Utlovar: Reducerar aknens storlek och rodnad inom 4 timmar! Salicylsyra exfolierar och rengör porer för en slätare hud. Innehåller ett pantenterat komplex av tall och timjan som hjälper till att bekämpa irritationer samtidigt som den behåller hudens hälsosamma balans samt hästkastanj- och havreextrakt som lugnar huden och reducerar rodnad. Innehåller även 2.0% Salicylsyra – vilket är den högsta receptfri procenten. tillgänglig utan att ha ett recept för din akne. Salicylsyran penetrerar porerna för att behandla akne vid källan, den exfolierar och jämnar ut huden samtidigt som den dödar bakterierna  – orsaken till akne.

Resultat: Inledningsvis finns det ingen mirakelprodukt mot acne enligt mig. Jag har i vanliga fall aldrig acne så jag funderade på hur jag skulle testa produkten. Men tror ni inte att det dyker upp en röd prick mitt i pannan bara för det. Jag applicerade enligt instruktioner. Gelen doftar rätt starkt initialt men det försvinner efter appliceringen. Den som händer är att ”finnen”, redan efter första applicering, ”torkar ihop”. Tyvärr reduceras inte rodnaden efter 4 timmar som utlovar vilket drar ned betyget lite. Jag tycker ändå att produkten är prisvärd då den krymper acne rejält.

Pris: 296 SEK

Betyg: 6,5/10

Sz4EbeN59yLUHqrK_Na46oQe0wCqh5g9Tf2b2gS1MiJHhVkuKtNkAOe9zPixJOGFshpccX0ZlOArgjh1UPdJrCsC3xuWsZFufsVeiIJs1CkxIiATdptRbmn1ZAfofIc=s0-d-e1-ft

2 kommentarer

2 kommentarer till MURAD Rapid Relief Acne Spot Treatment

  1. ellenf skriver:

    Ja det gjorde den på mig!

  2. Amanda P skriver:

    Torkade den ihop inom 4 timmar så att man kunde sminka över utan att den syntes?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *