Fusk-brænna och nytt gym.

God morgon !


Hoppas att ni haft en bra jul och att ni haft tid att fynda ordentligt på mellandags rean.


Sjalv så arbetar jag nu på en fuskbranna infør nyår:-) Normalt så solar jag inte solarium då man konstant ær i solen hemma. Sen så ær det inte sunt att sola solarium och jag ar ganska så rædd om min hy och hælsa som ni vet:-) Men utan någon som helst sol så blir man så blek och ful. Har verkligen svårt før bleka mænniskor. Man ser mycket fræshare och slimmare ut i lite færg.


Har precis varit nere och tagit 20min, Snart ska vi och træna. Det har blivit lite si och så med træningen den hær veckan. Jag har gått ned 3kg sedan jag kom hem. Det beror på brist på træningen:-) Konstigt!En væn till oss har øppnat upp et skitcoolt gym hær i Køpenhamn. Om ni ær i staden så gå och besøk gymmet hær . Palmfitness heter det. Det var længe sedan jag såg ett sånt trendigt och fræsht gym dær de lagt ned så mkt energi på detaljer och styling.


Hej då så længe!


Kram

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida