Emelie Pisano

DAYLIFE 

Jag är en av de lyckliga att få vara med under uppstarten av DAYLIFE. Ni hittar min nya bloggadress här:

Www.daylife.se/Emeliepisano 

Hoppas ni följer med 🙂  

 

Colourful outfit

Hej fina ni. Morgonträning och jobb började dagen med idag. Nu har jag en lunch och tänkte passa på att åka till skogen med Ifa då. Sedan börjar jag jobba igen vid 16.  

    
 

Uppfräshning till hösten

Under hösten/vintern så brukar jag se till att boosta ansiktet på bästa möjliga sätt genom varierande kurer. Mina favoriter är en 10kur AHA samt en 5-6kur Microdermabrasion. Absolut favoriten är att kombinera dessa två. Varför jag gör det på hösten är för att man ska undvika kontakt med solen under och efter dessa behandlingar. Vill du ha en perfekt, jämt hy med fantastisk lyster så är dessa två behandlingarna för dig.

Sist jag var hos MelissaStockholms Beauty Center så berättade hon om en behandling för ansiktet som heter Microneedling. ”Detta som kallas microneedling eller kollagen induktions-behandling, är utvecklat för att stimulera nya kollagenfibrers tillväxt i huden. Microneedling är en mycket effektiv behandling för anti-aging, samt för att minska ärr, hudbristningar, rynkor, celluliter och generellt förbättra hudton och textur.”

Här hittade jag en bild på en tjej som utfört 3st behandlingar av Microneedlingmicro needling before and after

Jag bokade in mig på detta och är supernyfiken på vad jag kommer tycka om denna behandling. Har någon av er provat? Just nu får ni 10% rabatt om ni nämner EMELIEPISANO när ni bokar in er hos Melissa för Microneedling. Passa på att fräsha upp er inför hösten/vintern.

Boka in er HÄR

 

Eftermiddags promenad

Har precis kommit hem från PT center och bytt om för Prommis. Ska möta upp mamma och gå en ny runda mot saltis. Skönt promenad väder. 

   

Tisdagsmorgon 

Tacksamhet till dess morgnar på PT center Södermalm 🙂  bästa starten på morgonen innan jobbet.

   

Bröst/rodd

Tidigt pass imorse med fokus bröst och rygg. Idag hASS jag både fm och em/kvällsklienter  timmars jobb så då gäller det att planera på bästa sätt med Ifa. En morgonpromenad imorse och en skogspromenad med klövjeväskan i lunchbreaket 🙂unnamed-4unnamed-6