Svensk skargård – here we come:-)

Har precis kommit hem från en 2tim powerwalk i stekhet sol. Det ar riktigt jobbigt i den har varmen. ca 1,2mil senare och 850kcal senare sitter jag nu har nuduschad och langtar efter familjen. Mina ben ville vika sig på vagen tillbaka då de var trott efter gårdagens simning och forrgårdens bodytoning. Min kropp kanner verkligen av om jag lagger till en ny traning och blir helt slut.

Jag har tranat jattehårt den har veckan for att jag vet att det inte kommer bli så mkt traning under midsommar och veckan jag ar i Sthlm. Traningskladerna ar med, men for en gångs skull så ska det bli harligt med lite paus från traningen och bara umgås med familjen i flera dagar. 

Och mina alskade hundar! Gud vad jag langtaaaaaar! 😀

2 kommentarer

2 kommentarer till Svensk skargård – here we come:-)

  1. Very nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that
    I have really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your rss feed and I
    hope you write again soon!

  2. Erica skriver:

    Bra jobbat tjejen! Trevlig midsommar!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *