Midsommar bilder

Lite bilder ifrån Midsommar.
Hamtar dricka från båten.Det var forsta gången som Jannick firade midsommar och hans favoritdel på midsommar var alla snapsvisor och snapsen:)Vi hade precis en sån midsommar som jag ville att Jannick skulle få ta del utav. Vi var ute i skargården och firade tillsammans med min mamma och hennes kille samt alla andra på deras ø i skargården. Volleyball, buffé, bad, sol, midsommarstång, svenska flaggan, snaps och snapsvisor, jordgubbar, landet, livemusik på bryggan osv osv:)


Kram

1 kommentar

1 kommentar till Midsommar bilder

  1. RonFeadly skriver:

    Nolvadex Testosterone Discount Provera 10mg Ups Store Zithromax Teeth [url=http://leviprices.com]levitra brand online[/url] Order Methyl Prenisone Without Rx Farmacia A Distancia Propecia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *