Påfyllning Lipliner

Idag var jag hos Melissa på Stockholms Beauty Center och fyllde på min lipliner som släppt litegrann. Melissa är den som jag går till för samtliga behandlingar. Är det ansiktsbehandling, fillers, kosmetisk tatuering, samtliga gör jag hos Melissa. Jag har fullt förtroende för henne och hon gör mig alltid så naturligt fin.unnamed-2

Jag förbättrade på min läpplinje medhjälp utav kosmetisk tatuering innan sommaren. Och nu var det dags för påfyllning. Färgen har släppt och det hade även släppt lite extra på vissa ställen. Melissa valde då att fylla på hela lipliner på mig idag. Jag är supernöjd!unnamed-3

Man känner sig lite som en clown de första dagarna som ni ser. Men sen lägger sig färgen och linjen jämnt ihop med ens egna läppfärg. Det är så snyggt och jag tkr mina egna läppar får så mkt mer fyllighet. Lipliner kan användas för att förstärka linjen runt läpparna, samt även vid förstoring av läpparna.

(såhär ser det ut ca 1tim efter tatueringen är gjord. En skorpa läggs och en läkninsprocess sätter igång.)

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jag har den ljusaste färgen som är färgen PEACH. Såhär kan det se ut efter läkningperioden dvs väldigt naturligt och enbart en förstärkning utav läpplinjen.

permanent-makeup-lips-01zoom

Är du intresserad av att läsa mer om detta eller har frågor gällande detta så ring Melissa på Stockhols Beauty center på tel: 08-641 63 63

3 kommentarer

3 kommentarer till Påfyllning Lipliner

  1. sprängticka skriver:

    Väldigt fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida