Uppfräshning till hösten

Under hösten/vintern så brukar jag se till att boosta ansiktet på bästa möjliga sätt genom varierande kurer. Mina favoriter är en 10kur AHA samt en 5-6kur Microdermabrasion. Absolut favoriten är att kombinera dessa två. Varför jag gör det på hösten är för att man ska undvika kontakt med solen under och efter dessa behandlingar. Vill du ha en perfekt, jämt hy med fantastisk lyster så är dessa två behandlingarna för dig.

Sist jag var hos MelissaStockholms Beauty Center så berättade hon om en behandling för ansiktet som heter Microneedling. ”Detta som kallas microneedling eller kollagen induktions-behandling, är utvecklat för att stimulera nya kollagenfibrers tillväxt i huden. Microneedling är en mycket effektiv behandling för anti-aging, samt för att minska ärr, hudbristningar, rynkor, celluliter och generellt förbättra hudton och textur.”

Här hittade jag en bild på en tjej som utfört 3st behandlingar av Microneedlingmicro needling before and after

Jag bokade in mig på detta och är supernyfiken på vad jag kommer tycka om denna behandling. Har någon av er provat? Just nu får ni 10% rabatt om ni nämner EMELIEPISANO när ni bokar in er hos Melissa för Microneedling. Passa på att fräsha upp er inför hösten/vintern.

Boka in er HÄR

 

3 kommentarer

3 kommentarer till Uppfräshning till hösten

  1. ashwaghanda skriver:

    Kanska ska boka och se om det verkligen fungerar!

  2. kollodialtsilver skriver:

    Intressant, väldigt stor skillnad på före och efter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*