Träning och diet?

Önskan utav en av mina kära läsare..
Jag tränar inte seriöst nu jag äter och dricker vad jag vill när jag vill. Men försöker såklart hålla mig till dom bättre vanorna.

Kosten ser ungefär ut så här:
1. Frukost
2. Mellanmål
3. Lunch
4. Mellanmål
5. Middag
6. Kvällsmål
+ Kostillskott

Jag äter inte alla mål ibland som sagt inte noga nu så kan inte förvänta mig några större förändringar heller. Jag väger inte maten längre som jag gjorde tidigare och åt var tredje timme. + knappt något alkohol intag bara vid speciella tillfällen. Jag går efter mitt kaloribehov. Det är lätt att räkna ut på internet om du googlar. Kosten består av protein, nyttiga fetter, kolhydrater, rotfrukter.

Träningen!
Mest underhållsträning flera dagar i veckan men helst varje dag 😛
1 månad samma tränings schema och reps + set, sen nya övningar reps + set månad. Så rullar det.
Mycket styrka och lägger även in cardio på sommaren i form av löpning annars kör jag på som vanligt med 20-40 min promenad om dagen. Är det nåt mer specifikt du/ni vill veta som tex vilken mat jag äter och vilka mina bästa träningstips är osv. Får ni gärna maila mig eller pma på fb så hjälper jag till med tips och råd anpassat för dig. Hoppas du fick svar på din fråga – Allt det bästa /Alex

2 kommentarer

2 kommentarer till Träning och diet?

  1. Bbbvv skriver:

    Kan du lägga ut bilder på dina bröst från både före och efter op? Vore kul att se skillnaden, bilderna du lagt upp innan har varit tagna ganska långt ifrån så svårt att se då

    • finnsbara1 skriver:

      Tja jag kommer lägga upp före och efter bilder jag lovar att bjuda på det. Du kommer se allting då! Jag är bortrest för tillfället hoppas du kollar min blogg igen om en vecka ca då lovar jag bättre bilder där du garanterat kommer se skillnaden /Allt det bästa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

wordpress hemsida wordpress hemsida