En dejt med världens bästa!

11066536_10153146453780971_7770105405750650626_nIdag blev det en impulsiv öl dejt med en av mina bäst vänner Tina. Jag hade precis gymmat då ringer hon mig ivrigt och undrar vad som blir av, självklart blir det av att vi ses. Jag kommer hem efter gymmet tar en en snabb dusch och fixar mig. Here we go! Vi träffades och gick till krogen i byn satt oss på uteserveringen och snackade skit och bara glassade och njöt i solen. Hon är både härlig, ärlig och snygg! 😉 Vi kan verkligen snacka om allt mellan himmel och jord och det bästa av allt man blir alltid så jävla glad och taggad. Ni vet när man blir på bra humör och man vill aldrig att det ska ta slut. Vi skulle bara ta en öl, jo det brukar låta så. Det slutade med ett glas vin hos henne och sen när jag kom hem blev det en jävligt sen middag. Man kan säga att mina stämband va rätt slut! Jag kan säga allting till henne och man får alltid ett bra svar tillbaks, vi klickar och det är härligt att ha en vän som man känner gemenskap med och att man ligger på samma nivå. Jag är glad att vi hitta tillbaks till varann igen. Vi har alltid varit vänner sen vi va 14-15 och vi har bott grannar men så flytta man 5 min bort och vi ”växte upp” vi sågs ibland på fester det blev inte mer än så. Nu kan vi ringa varann när som igen och bara snacka eller ses och gå en promenad med hundarna. Det måste inte hända något vilket är skönt. Vi var nyligen på en resa tillsammans i februari då va vi på Gran Canaria och efter den resan hitta vi tillbaks igen och nu kommer vi inte släppa varann. Vi bodde med hennes mamma och kille på resan jag hade inga höga förväntningar det kunde gå hur som helst, ett helt hus fullt med galningar. Det va verkligen över mina förväntningar alla fyra gick ihop och jag och tina va oftast på samma nivå. Vi båda kände nog att det här va inte första eller sista gången vi reste tillsammans. Vi hade skit kul! Det är viktigt att man förstår varandras behov och lyssnar på varann, och det gjorde hon. Vi har snackat om en ny resa och det kommer 🙂 Tack för idag Tina du är en av dom bästa och jag kommer alltid att finnas för dig som en vän du är grym!<3

1 kommentar

1 kommentar till En dejt med världens bästa!

  1. tina skriver:

    Men åhh gulle! ! ! Va glad jag blir! :’) känner likadant så kan bara hålla med dig! Haha fyra galningar herregud.. ☆ bästa! 😀 ♡♡♡ big love!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida