”If they don’t like you who the fuck cares.”

Jag försöker förstå mig på folk som hellre gömmer sig än visar sig, men det gör jag inte. Det kanske beror på att vi har olika personligheter. Men man borde inte bli en annan person bara för att man har hittat sig själv. Hur kan man bara sudda ut sitt tidigare liv som tjej/kille och glömma allt. Ditt förflutna kommer alltid att komma ikapp dig. Varför vill man inte vara ärlig mot sig själv och vara stolt. Det är inte ditt fel att du föddes i fel kropp. Men du måste faktiskt inse att så är fallet och därefter forma ditt liv och din kropp efter det. Jag kommer alltid att berätta vem jag är och vem jag har varit. Och det kommer jag göra resten av mitt liv. Om jag försöker dölja det så är det som att jag ljuger för mig själv. Det skulle jag aldrig göra! Det gör mer ont att behöva skämmas för vem jag är/va och försöka dölja hemligheten. Jag är så jävla säker på vem jag är, jag är ärlig, rak och lägger helst alla korten på bordet direkt. Mest för min egen skull. Alla kommer inte acceptera dig och tycka om dig som du är tyvärr, såna människor är inget att ha i sitt liv. Om dom inte respekterar dig och accepterar dig är är det bara waste of time att försöka få dom att göra det! Den fighten hoppar jag, för jag har varken tiden eller lusten att försöka få dom att förstå och få dom att gilla mig. Antingen gör man det, eller inte.

Det finns inget som håller mig tillbaka, förutom mina egna tankar som formulerade att det är svårt att leva med en hemlighet. Jag var fri efter att jag kom ut för mig själv. Då kunde jag börja leva mitt liv på riktigt! Jag exponerar mig själv, all kärlek ser lika dan ut och det känns likadant. Mitt kärleksliv är precis som vilket annat par som helst oavsett läggning eller person. Jag vill visa att det går att leva det liv man vill. Verkligheten idag tillåter dig att skapa det liv du vill leva. Idag har du bättre förutsättningar och det är mer accepterat. Om fler vågade leva så skulle inte omgivningen tycka att det va ”annorlunda” eller fel att vara transsexuell eller ha en speciell läggning.

känslan att bli ett med sitt hjärta och sinne – Du kan också finna styrkan och modet för att uppfylla din dröm! Du kan förverkliga den du är född till att vara och det kräver enormt mod. Men du är ännu starkare om du tar det klivet och stiger fram för din skull. Vill du leva i en skugga i resten av ditt liv eller vill du bara vara du? Jag kan, då kan du! Jag kanske hade behövt någon som gav mig svar på alla mina frågor. Men jag är glad att jag fick komma på vem jag var själv och välja det livet jag valt. Jag är så jävla on på livet nu! Att släppa bördan och komma ut som den man är, gör livet mycket lättare än att gå och bära allt inom sig. Jag har fått Max 1-2 dåliga kommentarer sen jag började blogga och kom ut till alla. Men dom rör mig inte ryggen. Det kommer alltid finnas någon eller några som inte följer med dig på din väg, så är livet man kan inte göra alla nöjda! Tänk efter en gång till.. Är du där du vill vara i livet just nu? Om inte, så är det bara du som har svaret på vad du behöver göra för att komma dit. För den enda som inte tillåter dig att vara där, är du själv. Våga vara du! – Stay strong /STOLT JÄVLA TRANSKILLE

.

4 kommentarer

4 kommentarer till ”If they don’t like you who the fuck cares.”

 1. sara skriver:

  Hej underbara du.!!

  Tummen upp för det här underbara inlägget, det är verkligen det som människor måste börja inse, det är inte ens eget fel att man föddes i fel kropp. Den dagen man börjar acceptera sig som man är och inte skäms över det då är den dagen man kan börja se ljuset i tunneln. Det är då den dagen man kan börja leva ett drägligt liv. Att gå och skämmas över den man är och bry sig om vad andra tycker och tänker om en gör inte livet lätt på något sätt.
  Tyvärr finns det många stackars plågade själar som inte vågar ta det steget, det inlägget som du skrev kommer att inspirera många. Visst man kan inte nå alla människor men har man hjälpt en person då är man på rätt riktning.
  Lets us stop the hate and spread the love.
  Vi alla är människor som är lika värda.

  Tack för din inspiration underbara Alex, fortsätt med de här underbara inläggen.
  Kram//Sara

  • finnsbara1 skriver:

   Hej Kära läsare! Stort TACK för din feedback och sen att du håller med mig och tycker som jag är ett +. Jag tror många inte förstod budskapet och eller känner sig träffade och på så sett missar det positiva och framförallt mitt budskap. Självklart, precis som jag skriver och precis som med allt annat jag står för.. Va dig själv, lev ditt liv du vill leva, håll inte tillbaks, du har bara ett liv så ta vara på det och lev nu!
   Det känns verkligen bäst och det blir bra och djupa inlägg när man skriver om sig själv, sånt som man tror på och sånt som är äkta. Allting kommer från hjärtat! Jag kan inte göra alla nöjda men det är det ingen som kan. Jag är glad att jag kan skriva av mig här och få dela med mig iaf lyckas jag nå ut till en eller fler så är jag nöjd. Det kommer alltid finnas lovers and haters! /BIG love Alex

 2. A skriver:

  Grymt inspirerande! Så jävla rätt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida