Intervju #3

solo_37544096
Tja, idag blev jag intervjuad av Katarina Muhr redaktör på tidningen SOLO. Hon va jätt trevlig och allt gick bra jag känner mig nöjd! Det här är faktiskt en riktig stor grej som händer mig, att jag av alla fått möjligheten att berätta om min resa från kvinna till man. Och att jag kommer vara med i tidningen ser jag fram emot jätte mycket. Det ska bli intressant att läsa och se vilka reaktioner man får. Än så länge är det många som kontaktar mig som har massa frågor gällande transexualitet. Jag tycker det är jätte kul att ni alla hör av er i vilket syfte det än är. Vad det gäller frågor så svarar jag på allt! Jag uppskattar er som kommit fram till mig på stan och hälsat på mig och gett mig beröm för bloggen. Det är när man får sån här respons som man inser att allting har ett syfte och man känner sig stolt över vad man åstadkommit. Jag vill tacka alla som stöttat mig och tror på mig hela vägen! Missa inte mig nu i nästa nummer av SOLO som kommer ut i Juli!!! Vi ses 😉

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida