Photoshoot!

10308111_10153157333420971_1803660817811131382_ndfghjkIdag hade jag min första plåtning som är relaterad till min resa, det va faktiskt riktigt kul! Jag har blivit fotad tidigare men det har varit i ett helt annat syfte. Den här gången gjorde jag det för att jag ska visa en annan sida av mig själv. Allting jag står för och den jag är! Jag kände mig lite stel den första minuten men sen va jag igång. Jag fick positiv feedback vilket fick mig att ge ännu mer. Min fotograf sa att det är lika bra att jag vänjer mig nu för det här är garanterat inte min sista photoshoot! Allt som allt höll vi på i max 30 min sen kände vi att vi hade fått med allting. Vi fick riktigt grymma bilder och vi båda är nog överens om att slutresultaet kommer bli topp! Jag är jätte nöjd med hela samarbetat som jag har haft tillsammans med Amanda Karlsson. Hon är jätte duktig som journalist och fotograf. Hittills har hon gjort en grymt bra insats och jag kan knappt vänta tills artikeln släpps. Ni kommer kunna se den i nästa nummer av SPINN Magazine! Det här gör mig så jävla lycklig. TACK!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida