Spinn magazine ute nu!

Idag kom tidningen upp på nätet. Nästan allting är med och jag är riktigt nöjd med Amanda Karlssons samarbete! Hon kommer att skicka hela utkastet till mig från reportaget som blev på 2-3 sidor och därmed innehåller mer text och fler bilder. Jag kommer att dela med mig av fler bilder från vår photoshoot lite senare. Det är så himla kul att få såna här möjligheter och jag är evigt tacksam att just jag fått dela med mig av min resa. Nu ser jag fram emot att synas i tidningen SOLO som kommer ut nästa månad! Håll ögonen öppna /Allt det bästa Alex

11304312_10153232462550971_1599653615_n

blogg 1 spinn

blogg 2 spinn

3 kommentarer

3 kommentarer till Spinn magazine ute nu!

  1. anniih skriver:

    Åh ryser! Underbart att läsa 😀

  2. tina skriver:

    Åååh va roligt!!! Spännande att läsa hela artikeln! 😀 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida