Alex svarar på frågor..

bb alex
Vad jobbar du med?
Jag jobbar inte just nu. Jag hoppade av skolan för att medverka i Big Brother. Tänker landa lite och passa på att ta det lungt innan jag hoppar på skolan igen. Jag läser upp matten för att senare plugga till mäklare på högskolan. Vi får se hur det blir med det. Om jag känner mig själv rätt så är jag målmedveten men tröttnar också ganska snabbt och hoppar lätt in på spår som lockar mig mer. Open minded! Skulle börjat ett jobb inom fastighet men den tjänsten blev tillsatt eftersom jag valde att medverka i programmet. Jag kommer att börja på mitt nya jobb nästa vecka, då kommer jag att jobba med barn.

Hur var det i huset?
Det va ganska lungt om man inte själv gjorde något liksom. Jag tycker dom flesta låg på latsidan och inte ville hitta på lika mycket saker det är ju vi som är showen i huset liksom. Att medverka i BB är en chans man bara får en gång i livet då tycker jag man kan bjuda lite på sig själv! Big Brother va generösa mot oss och jag såg alltid fram emot utmaningarnan vi fick. Så fort jag hörde ”det här är Big Brother” flög jag upp. Jag glömde bort kamerorna redana efter första dygnet. Det var en häftig känsla att vara där och vara instängd med helt nya människor. Jag tycker om hela BB’s koncept att inte veta vad som händer och när. Första dagen i huset va den längsta dagen sen tycker jag tiden bara rann iväg. Det va skönt att vara bortkopplad från ”allt” jag är en person som har svårt att ta det lungt och vara stilla, stressar rätt mycket och gör hundra saker samtidigt. Men i huset kunde jag känna en viss ro vilket jag tyckte va skönt och bra för mig. Det är ett test att vara med och se om man klarar av det hela. Det kom någon tanke vafan gör jag här? Men den tanken försvann lika snabbt. Hade grymt kul varje dag i huset för jag valde att göra det bästa av allt och visa vem Alex är. Jag är riktigt tacksam att jag fick chansen att medverka även om det blev en kort vistelse så är jag glad om jag bara fick en dag! Under den korta veckan så verkar det som jag endå gjort ett stort avtryck och nåt ut med mitt budskap vilket glädjer mig, på så sätt har jag redan vunnit massor! Att tilläga också det är mycket saker som händer i huset som inte alla ni får se förutom dom som följer 24/7 liven. Ha det i åtanke att mycket vinklas och då menar jag verkligen det. Det är en sak att vara där och och se människorna hur dom är på riktigt än att få se 45 minuter om dagen av programmet.

Varför ville du vara med i BB?
Jag valde att medverka dels för att jag blev kontakdad av redaktionen utan att söka själv. Jag kände mig utvald och ville såklart vara med i rätt syfte vilket va att förmedla vem Alex är. Jag såg det också som en utmaning och något nytt, jag gillar ju nya saker och utmaningar! Jag va osäker först om jag verkligen skulle vara med men dom runt om mig hejade på mig redan innan jag gick in i huset. Som sagt jag hade inget att förlora så jag valde att köra på och jag ångrar ingenting!

Är du tillsammans med någon?
Nej, jag är singel!

Hur blir man så självsäker som du?
Intressant fråga, jag tror på att man ska vara sig själv och stå upp för den man är! Jag har vart med om så mycket grejer i mitt liv och det är dels det som har format mig. Men jag är en person med drömmar och mål, jag vet vad jag vill och har det som krävs för att komma dit. Mitt hjärta är rent och jag är en ödmjuk människa som är öppen och tycker om att dela med mig. Jag tar inte åt mig av ”skit” det vill säga från folk som inte känner mig. Det är väldigt är lätt att dömma andra men istället för att göra det tycker jag att man ska fokusera på sig själv först och främst. Jag jämnför inte mig själv med andra och jag tävlar enbart med mig själv.. Att bli ännu bättre än vad jag va igår! Våga tro på dig själv och prova dig fram du har inget att förlora!

Vad tycker du om att troy skickade ut dig?
Troy skickade ut den starkaste spelaren helt enkelt! Han har stört sig på mig och inte tyckt om mig sen dag ett. Det handlar om två saker 1. jag är största hotet 2. han är väldigt osäker på sig själv och ostabil i mina ögon. Det sticker att se någon annan lyckas så bra!

Vad skulle du göra om du fick gå gå in igen?
Köra mitt race, samma som sist! Men jag har fått sett en hel del i efterhand som gör mig irriterad på vissa.

Om du fick anledningen att komma tillbaka i huset, ville du gjort något annorlunda?
Det finns ingenting jag skulle ändrat på. Jag är alltid mig själv och det kommer jag fortsätta vara! Sprida kärlek och glädje omrking mig. Jag tror på att det man ger är det man får tillbaks!

Vem av dom i huset tycker du minst om, el kom minst nära?
Jag kände helt klart bättre connection med bla Debbie, Myrna, Lina och Karin än dom andra. Tycker minst om svårt att säga men såhär i efterhand har jag fått en hel annan bild av vissa som verkligen har visat sina riktiga färger och snackat mycket skit. Jag tänker inte peka ut någon eller några då jag väljer att fokusera på det som är bra.

Vad tycker du om Sergio?
En kille som tycker om att synas och höras. Han har sjunkigt mycket i mina ögon sen dagen jag lämnade. Sergio har sagt att han blev mobbad som liten. Det märktes på honom att han tog plats så fort han fick tillfälle. Trode inte att han va en person som snackade bakom ryggen på folk. Han har haft något emot mig också. Allting handlar om avundsjuka och osäkerhet hos individen som beter sig så.

Vem vinner Big Brother maktspelet?
Jag va ju den enda vinnaren!

Skulle du kunna tänka dig att komma tillbaka till Big Brother?
Om jag fick förfrågan att gå in i huset igen skulle jag absolut överväga det.. Men jag saknar det mindre och mindre och det känns som att det börjar gå över styr. Jag kommer att vara svårflörtad och kräva att jag kommer in som maktspelare! Dock så tror jag inte att det kommer hända, är man ute så är man. Blicken framåt, livet går vidare!

619 kommentarer

619 kommentarer till Alex svarar på frågor..

 1. vrlgpbppl skriver:

  Alex svarar på frågor.. » Alex Rey Flores
  vrlgpbppl http://www.g2s2xp15ecw059c347fk637vpsm96es1s.org/
  avrlgpbppl
  [url=http://www.g2s2xp15ecw059c347fk637vpsm96es1s.org/]uvrlgpbppl[/url]

 2. MigudalCoeva skriver:

  Propecia Bobrek Side Effects Of Amoxicillin Cats online pharmacy Kamagra Plus 20mg Wellbutrin Mexico Pharmacy

 3. MigudalCoeva skriver:

  Cytotec Without Prescription [url=http://leviinusa.com]buy levitra 20mg usa[/url] Cealis Soft

 4. Anna skriver:

  hej Alex detta kanske är en väldigt konstig fråga och du behöver inte svara om du INTE vill !

  Vad tyckte dina föräldrar när du berättade om att du var/är född som tjej? hur blev reaktionerna bland dina vänner i din omgivning ? 😀 kram Anna

  • finnsbara1 skriver:

   Hej Anna,
   inte alls jag har skrivit om det i tidigare blogg inlägg. Mina föräldrar märkte redan i tidig ålder när jag va barn att jag ville vara/va en pojke sen har jag vart det enda sen dess och så länge jag kan minnas. Jag har aldrig varit tjej! Likaså med mina vänner dom har också alltid sett min som den Alex jag är idag för jag har alltid vart HAN på insidan och utsidan. Tack för din fråga Kram

 5. Anna skriver:

  hej Alex 🙂

  tänkte fråga dej om du har Kik?

 6. Sara skriver:

  Hej Alex, tänkte fråga dig om du ska på gaykryssningen den 2 december? 🙂
  Mvh Sara

  • finnsbara1 skriver:

   Hej Sara! Jag visste inte ens att den va. Man vet aldrig! Ska du? 🙂 Kram

   • Sara skriver:

    Jo det blir nog så 🙂 åker med min sambo. Det har funnits i flera år och har åkt på den flera gånger. baltic silja pride heter den. sök efter den om du vill. finns som evenemang på facebook 🙂 kram

 7. Anna skriver:

  hej Alex är allt bra?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida