LONDON

IMG_3247Hej,
Landade i London igår 08.50 det blev fan inte många timmars sömn men va gör det om 100 år. Jag va så taggad och uppspeld över att vara här igen. Resan ner va hur soft som helst. Slaggade på hela mitt säte, det va typ halvtomt på planet. Jag flög upp fort som fan för jag hörde ena flygvärdinnan snacka så trode det va dags för landning. Men inte det.. Jag kunde blunda i 30 min till alltid något. Men klart som fan att det satt två jävla snackpåsar bakom mig som satt och babbla om killen hon gjort slut med och yadi yadi. Det hördes fan igenom mina marshall lurar då är man fan en riktigt höggljud SNACKPÅSE! 😉 men hon va ledsen så förstår.. Det va mer intressant att höra på dom än på min uttjatade Spotify lista.

IMG_3287

IMG_3288När jag kom in till London city så åkte jag och hälsade på vännerna (dom jag bor hos nu) sen fick jag sällskap till kliniken. Jag kom en timme tidigare, dom va sjyssta och tog emot mot så jag slapp vänta. Jag visste att det skulle bli äggplock onsdag eller fredag det va det som va sagt. Denna gång blev det onsdag och jag hade runt 10 ägg som va rätt storlek igår. Utan allt för höga förväntningar som senaste resultatet så hoppas jag på minst hälften. Kändes skönt men endå skumt att ta sista sprutan igår ”the trigger” jag blev typ fett nervös och fattade inte ritkigt.. vill bara att det ska va imorgon nu och att allt gått bra! Den här gången plockar dom två dagar tidigare det finns för och nackdelar med allt. Dom vill inte att jag ska bli överstimulerad igen och minst 10 st är jätte bra. Går man för länge kan man gå miste om dom äggen som redan är mogna och tvärtom – fler ägg kan hinna mogna. Men jag är fett glad att jag slipper det här nu! SÅ SKÖNT!!!!!!!! Jag bokade flyg hem på torsdag dagen efter så jag hinner landa lite efter och inte åka hem samma dag som sist. Jag är inte alls lika svullen som jag va förra gången men då hade jag över 30 äggblåsor helt sjukt mycket. Efter besöket blev det shopping. Köpt julklappar till alla barnen (mina gudbarn) dom kommer alltid först och sen blev det såklart massa snyggt till mig själv också 😉 bästa shoppingen i London, grymma butiker!!! Kom hem sen helt slut.. blev middag, Netflix and chill och sen däckade jag som en bebis. Tröttkille! Hör av mig imorogon när jag vaknat upp ur narkosen can’t wait 😀 håll alla tummar och tår att imorgon blir en lyckad dag för Alex! – KÄRLEK

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *