Snart 7 månader på Testo

70kg 2 month’s on T Transformation 75kg 6 month’s on T
IMG_6480
Tja, till er som följer utvecklingen med Testo på insta och youtube. Det kommer nya klipp så småning om. Ibland är det skönt att ta en paus och leva här och nu. Under ett par månader händer det mer en från vecka till vecka och månad. Vet att det va sjukt länge sen jag uppdaterade men shit nu är man uppäten av Testo. Dom tydliga förändringarna: rösten droppar och I like how it sounds. Många komentarer på den likaså på min kropp.. responsen från träningen är gånger 10 och det märks inte lika snabbt om jag är borta från gymmet ett par dagar och äter skit. Jag hade lika bra kropp innan Testo men nu har jag alla möjligheter att bli ännu vassare på alla håll och kanter. Jag älskar mina konjunkturer och mina baksida har absolut fått bra tryck. Brösten formar sig sakta och blir som två kuddar. Jag känner mer kontakt och pump under mina träningspass. Där nere har det växt lite till 1-2 cm skulle jag gissa på. Behåringen över hela kroppen har börjat växa som ogräs, blonda hår och brunis yeah.. i ansiktet så har jag
fått hår överallt så jag kommer få bra med skägg det är jag inte orolig över. Det blir tjockare för varje gång jag rakar mig och man kan se en del svarta hår komma här och där. Ansiktet: baby face gone. Händer lite grejer kring ögonen ögonbrynen, näsan, läpparna, kindbenen. Fortfarande sjukt sugen hela tiden det är sjukt men ingen som klagar. Hade en period där jag svettades som fan asså det va helt sinnes vaknade dyngsur varje natt. Nu har det lugnat ner sig lite men istället vaknar jag upp blöt nån annanstans. Byta kallingar 2 gånger om dagen är ingen ovanligt. Sen har jag fått mycket utslag eller som finnar som kommer lite här och där. Har aldrig haft sånt innan så för mig är det mycket att gå från noll till tjugo. Ni vill ju veta allt så därför berättar jag så mycket som jag kommer ihåg händer haha har säkert missat hälften. Juste min tjej tycker jag har fått en annan kroppslukt, and she loves it! Tur det då 😉
Jag ska träffa logopeden om två veckor ska bli jävligt kul. Min röst är up and down och djupa mörka tonerna har tagit över helt nu. Ibland försvinner rösten för att sedan komma tillbaks lika snabbt. Det är ett jävla äventyr att se, känna och uppleva alla förändringarna 🙂 har du några frågor så är det bara köra. Du når mig enklast på mail eller instagram @finnsbara1

STAY STRONG /A

4 kommentarer

4 kommentarer till Snart 7 månader på Testo

 1. DamonGaimb skriver:

  You actually mentioned that very well. fluconazol

 2. home page skriver:

  Wow, this post is fastidious, my younger sister is analyzing these things, so I am going to tell her.
  home page http://roddom.kremenchug.info/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=2592741

 3. click here skriver:

  I have learn a few just right stuff here. Definitely value bookmarking for revisiting. I surprise how so much effort you put to create this type of fantastic informative web site.
  click here http://tribestop.com/games/arcade2/profile/krystalpeak

 4. mink lashes skriver:

  I appreciate, lead to I discovered exactly what I was looking for. You have ended my four day long hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.