8 månader på T!

IMG_8865 Lite motivation 2 år mellan bilderna. Idag och april 2015. Hur fan såg man ut på bilden till höger! Sjukt! Man blir jävligt peppad av att se bakåt ibland fast mitt sikte är alltid inställt framåt. Bli bättre än va du va igår och lev idag, glöm inte att göra det du älskar! /finnsbara1

IMG_8874This is sick!! Found some old photos to compare.. this really prove to myself how far I’ve come and how furder I will go. Left now right ish 2 years ago Pre T and right after my first top s. I knew I was so proud that was my first vacay with my new chest. I feelt so free, so big inside myself.. but when I look and compare from now and then. Lol I never had muscles until I decided to work for my body atleast 50% don’t give up on your dreams.. never!

1 kommentar

1 kommentar till 8 månader på T!

  1. MigudalCoeva skriver:

    Generic Sildenafil Citrate For Sale Propecia Side Effects How Long cost of levitra at savon pharmacy Tadalafil En Ligne 60mg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.