Allt går inte att laga med silvertejp…

Jag sitter och funderar på uttrycket ”allt går att laga med silvertejp, går det inte att laga med silvertejp så är det trasigt”
Men jag har kommit på några saker som inte kan lagas med silvertejp och det spelar ingen roll hur mycket man kommer använda för det kommer inte bli helt igen…
Ena saken det är krossade känslor de går inte att laga med silvertejp, det skulle inte spela någon roll hur mycket man skulle ha det skulle inte bli bra ändå… Sen en trasigt förhållande går troligtvis inte heller att laga med silvertejp.. Visst man kan alltid försöka men.. Jag tror inte att det skulle gå att laga det heller.

Jag sitter ibland och undrar om Jonas läser min blogg längre..? För min del spelar det ingen roll om han läser eller inte. Jag kan inte tvinga honom till att läsa den.. Men vissa inlägg önskar jag verkligen att han läste… Men det är upp till honom jag lägger ingen tid på det…

Jag och Jonas har i alla fall pratat lite idag vilket jag inte trodde vi skulle göra.. Med tanke på hur allt ligger till emellan oss så.. Men vad vet man.. Vem vet om jag och han någonsin kommer att bli ett vi igen?
Eller är vi ett vi men bli ett oss eller kommer det sluta i att vi inte kommer finnas mer än som vänner? Ja det vet man inte. Det får tiden avgöra..

 

Godnatt världen <3

0 kommentarer

Lämna ett svar